rast gelmiş halisbey kardeşim,
darısı daha güzeli bereketle geçen daha güzel av günlerine doslarınızla ağıztadınızla kazasız belasız avlar temenni ediyorum .
bu vesile ile dikkatinizi çekerim,
bıldırcın zamanı bu popilasyon bencede sekteye uğratılıyor yoksa ne avlamakla ne yakalamakla biter bu av.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Sn.Uzel,
Maşallah tadında güzel avlar,Allah daha iyi avlar nasip etsin.
Merak ediyorum, sezonda boy gösteren DKMP görevlileri Eylül ayında palaz katliamı yapılırken de görevlerini yaptılar mı?
9 Ekimde DAĞA BILDIRCIN KOTASI ALAN UYANIKLAR KUL HAKKINA GİRİYORLAR!
[/size][/color]--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
dikkat !...
''9 Ekimde DAĞA BILDIRCIN KOTASI ALAN UYANIKLAR KUL HAKKINA GİRİYORLAR!''
konu aslen bu işte,..
allahın birkaçbin metresinde bıldırcın ne gezer var isede nasıl var onu araştırmalılar aslında oralarda kota alanda bakanlık kayıtlarında geçmişi vardır
ben geçen sene bıldırcına ovaya inmedim bu sezon açılıştan sonra iki kez gittim kanat yok ne yerli ne ecnebi sağolsun dağ köylerine kaset kuranlar allah korkusu olan bunu yapmaz ben şahsen kendi adıma helal etmiyorum.
işin kanuni boyutu ise ortada netten ceza kesen birim birkaçbin metreye kota veriyorsa işte ceza kesilecek bir kapı daha hani masa başını çok seviyorlarya
saygılarımla.