Maşallah Emrah bey daim olsun. Drahtar la avlanmak ayrı bir keyiftir yalnız, kuşları yolunca köpeğin drahtar olduğu daha belli olmuş. üç yıldır drahtarla avlanıyorum cebimde bıçak taşımayı unuttum, hiç canlı kuş gelmiyor. Güzel görüntüler için teşekkürler.
@Mustafa AYDIN 54 Teşekkürler
Kuşların bazılarını hırstan dolayı sıkabiliyor. İlk bıldırcın avında 2 defa diş geçirdi. Sonra gerekli eğitimlerle çok geçmeden düzeldi.
Bizim çekirdek av ekibi 3 kişi. Birçok şeyi ortak halletiğimiz için senin benim mevzusu olmuyor. Oyüzden köpek de bizim sayılır ama asıl sahibi olarak en fazla kuzenim ilgileniyor.
Malumunuz biraz kıskanç bir tür olduğu için aport olayına ben hiç müdahale etmiyorum, videolarda gördünüz zaten..
Köpekle av yapmanın keyfini daha önceleri yaşamıştım ama elinin altında olması ayrı bir şey.. Gerçekten keyifli ve köpeksiz av yapmaya alışmış ben gibi avcılar için de, kimse alınmasın ama epey bir beleşçilik yani
Avı bulup kaldırmak, düştükten sonra bulmak hep bize kalıyordu. Köpek bizi bu konuda epey rahatlattı. Bakalım nasip dahilinde güzel avlar olur inşallah.
Rast gele.