tüfeğine yuzeysel kozmetık anlamında bır bakım yapılmıs sanırım zira ignesel bır sıkntı var gıbi ignelerin biri cok sıvrı ve ınce dıgerı gerıye doru perçin olup kalınlasmıs ve bıraz uzun yüksek ıhtımal ıgne yayları ıle ılgılı bır sorun bakım ıcın gonderılen bır tufekte boyle bır sıkıntının olmasıda ayrı atımıs bos kovanları namludan cıkarın yoksa atım yatagından karıncalanma olusabılır bence namluyu takıp tufegı kurun sonra namluyu cıkarıp ıgnelerın onune bır nesne koymadan tetıklerı dusurun bır bakın ıgneler takılı kalıyormu işin garıp tarafı dısarda kalsa bıle fısek patladıgı anda olusan basınctan gerı yerıne gıtmesı gerek boyle durumlar cogu zaman ıgnenın kapsulu delmesıyle olusur sızde boyle bır durum yok ıcını gorebılseydık fıkır sahıbı olurduk kendı fıkrım ıgne yatakları önden acılıyor acılıp ıyıce kontrol edılmelı iğneler .. eskı sattıgım pozenın ust ıgnesı kırılınca tamır ıcın ustaya goturdum usta yatagına kucuk yanı ince ve sıvrı bır ıgne yaptı tornada eve geldım ılk atıs ta ıgne kapsulu delıp ıcınde kaldı tufegı acamadım zor guc acıp ıgneyı cıkarıp attım eskı matkap ucundan kendım yaptım sorunsuz 5 6 yıl kullandım alan kişi de kullanmakta ımkanınız olsada basında dursanız halledılmeyecek bır durum degıl canınızı sıkmayın