BU MERA GEÇEN SENE YEMLEDİĞİN YER DEĞİL
kırkbinkere maşallah sana şevki bey kardeşim,..
yine güzel bir av günü darısı her sezona ağıztadıyla siftahlayasın.
rast gelsin ,..
mersinden, selam sevgi ve saygılarımla.
Teşekkürler. Ali ustam Mera aynı mera
Daha iyileri senin olur inşallah
Şevki Abi güzel av olmuş.Shotkam de süper bayağı renk katmış videoya.Allah daim etsin.Rastgele...
Teşekkürler Enes... Shotkam ile inşallah daha güzel anlar yakalıycaz
Ustam tebrikler güzel av olmuş shotkam da ayrı bir güzel olmuş izlemesi hoş.Ustam geçen sezon rc s4 te sıfır ve -5 derecede arası güzel verim aldım sert gelmiyormu bu havalara.Yöreden yöreye fark eder illaki rastgelsin Ustam
Teşekkürler ustam
s4 6 Senedir sezon açılışı sonu hep kullanırım. Durum ortada başka fişekte atmam keklik de .
Maşallah hacım bereketli olsun..
Sağolasın Hacım
maşallah çok hoş görüntüler ustam kaliteli çekim shotcamın kötü yanı mankeleride çok net göstermesi .....))))
Shotkam olaya farklı bir boyut katıyor ustam
Bereketli olsun Şevki,rast gele.
Teşekkür ederim abi
selamin aleykum sevki kardes ortalik savas alanina donmus goz gozu gormuyor kara barutmu yoksa ortalik duman almis saygilar
Fişekten kaynnaklı galiba usta
Şevki abi ne yaptın sen öyle ya hiç senin 2. 3. fieği attığını bilmezdim videolarda S4 lerin çok mu bol. hep bir birine bir birine olurdu. Tabii ki şaka yapıyorum maşallah mera güzel ama kuşlar sert kalkıyor belli yine de sen gibi usta atıcı olmasa olmaz o vuruşlar Rastgele abi daim olsun kazasız belasız inşallah
Sezon açılışı biraz pas tutmuşuz...Doğan kınalı olunca kuş saniyede roketliyor. İlerki zamanlarda tek atışlara düşeriz ki 2. atış da olay ortada
şevki bey maşallah çok güzel açılış olmuş shotkam çekimlerinizi bol bol bekliyorum
Teşekkürler Recep bey inşallah ileri ki günlerde daha güzel görüntüler çıkar