0 Üye ve 20 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Aynen öyle kardesim bayii çalistirir iken 2 no ver tavsana aticam 5 no ver keklige aticam diyenlerle az tatli kavga etmedim kimilerini ikna ettim ama kimi yörükleri ne dediysem ikna edemedim 😁.
3 numara ile çok tavşan korkuttum
Özgür kardeşim benim kullanmadığım şokun bir başka arkadaşta iş yaptığını gördüğüm için çok mutluyum ördekleri yeni şoklamı vurdun.
Dostum,Çok çeşitli şok modelleri var,Konik,Konik+Paralel,Hiperbolik,Short Taper,Long Taper...Senin şok muhtemelen hiperbolik bir yere kadar daralır bir noktadan sonra uca doğru genişler.Fabarm Tribore şok tüpleri bu şekilde.
Özgür Bey güzel av yapmışsın, tebrikler. Bizde sezon bu hafta sonu başlıyor. Şirketten tam izin hazırlıklarına başladım, şirketin beni İstanbula göndereceği tuttu. Artık bir şekilde hafta sonu için kaçacağız. Kaç aydır bekliyoruz.Bende alışkanlıktan galiba sürekli 5 no saçma kullanırım. Herhalde aynı sahada hem keklik hem ördek hem de tavşana hitap ediyor diyedir. Gerçi kaç yıldır tavşana artık atmıyorum. Önümden çok kalmıştır. Namlu dahi doğrultmadım. Bizimkisi keklik ve ördek. Birde gittiğimiz av sahasında havanın normal sıcaklıkta olduğu zaman ancak 15 gün oluyor. Onun için de 5 no da karar verdim galiba. Size bol avlar demeyeceğim çünkü sınırı var; zevkli avlar diyeyim. Haftaya da bir aksilik olmazsa Erzurum tarafından selam gönderirim. Bakalım bende ki İmpala formdan düşmüş mü?
Maşallahın var Özgür Abi gayet temiz bir ölüm olmuş ince saçmayı bende severim tebrikler rastgelsin
Özgür bey bilgilendirme için teşekkür ederim bu hafta birde seyyar arpacığı sökecem birde böyle kulanıyım gerçi bizim burada tek kurşunla işimiz olmaz ama 15 santimlik üst atma, saçma gurupmanına da etki yapar diye düşünüyorum. Gerçi keklikte arpacığa baktığımı pek hatırlamıyorum. Tekrardan hayırlı olsun
@Özgür UYAR Maşallah tüfeğin yakkını iyiymiş Özellikle ördekler çok güzel görünüyor, tertemiz Geniş namlu ince saçma ile iş yapmaz hurafesi vardı bir ara..Fişek kaliteli olduktan sonra öyle güzel iş yapıyor ki, malumun ispatı da fotoğraflar olmuş..Daha güzel avların olsun inşallah. Rast gele.