Merhabalar
İsmim Musa. Ankara'da ikamet ediyorum.
Doğrusu av ile hiçbir alakam yok. Son zamanlarda şehir hayatının sıkıcılığı, sürekli ev-iş gelip gitmekten bunalan iki arkadaş olarak uğraşacak farklı şeyler ararken avlanma fikri kafamızda belirdi. Her ne kadar böyle işlere dünden hazır ve meraklı olsak da bilgimiz yoktu. Diğer taraftan çevremizde de avcılıkla uğraşan kimse olmayınca iş başa düştü ve araştırmaya başladık.
Biraz internetten araştırsak da tatmin edici bilgi bulamadık. Dediğim gibi danışacak, fikrini alacak, yol gösterecek kimsemiz de yoktu. Derken forumu keşfederek buradaki ustalardan fikir almaya karar verdik.
Ne tüfekler, ne fişekler ne de herhangi bir şey hakkında bilgimiz var. Bilgi eksikliğini kapatmak ve tecrübe kazanmak için kurs araştırdık ama hangisi iyidir fazla anlamak mümkün olmadı. Neticede amacımız sırf sertifika almak değil işi öğrenmek. Her türlü eğitim/kurs/kulüp tavsiyenize açığız.
Forum üzerinden hem fikir alışverişi yapmak hem de bu işe gönül verenlerin tecrübelerinden faydalanmak için üye oldum. Umarım tecrübelerinizi paylaşır yol gösterirsiniz.
Herkese iyi forumlar diliyorum.