En ucuz yerli fişek Kastamonu'da 37,50 tL,Mirage JK 6 gibi ithaller 55-60 Tl.oldu.
Bu forumda kaç kere yazdığımı hatırlamıyorum.
Gene yazıyorum beğendiğiniz yerli ve ithal fişeklerden dolar altın filan bozdurarak dahi olsa en azından yeterli miktarda ""stok" yapın.
Bu saatten sonra dolarda da , fişek fiyatlarında da düşme beklemeyin. Şu an fişek pahalı bile olsa aradığınızı bulabiliyorsunuz.
Bir süre sonra fişekler iyice zamlanacak, yerli fişek 50-60 lira, ithal fişek 80-100-120 liralara ulaşacak.
Dahası paranız olsa bile piyasada fişek bulamama ihtimali görünüyor.
İşte o zaman "fişek fiyatları 35-40 liralarda iken neden alım yapmadık" diye hayıflanacaksınız.Bir koli fişek şu an 350 tl iken bir yıl sonra 600 liraları bulabilir.
Hatta ben bile" yerli fişeğin kutusu 15-16 lira, ithal fişeğin kutusu 20-22 lira iken neden 3-4 koli almadım ki?" diye aklıma geliyor.
Av sezonu başlamadan muhtemelen bir kez daha zam gelecek. 15 Ağustos gelmeden fişek almaya bakın.
Yada işinize gelmiyorsa av işini komple bırakacaksınız.Peki kaçımız avdan vazgeçebilir ki?
Av sevdasından dolayı şu siteye bile hemen her gün girip birşeyler okuyor ve öğreniyorum.