Kırmızı olan kısıma katılmıyorum mahmut bey; 4 senedir Yıldız spz m aliminyum alaşım kullanıyorum. Her avda kullanıyorum. Attığım kurşununun haddi hesabı yoktur. Herhangi bir aşınma bollaşma ile karşılaşmadım. Varsayalım böyle bir şey var. 3 B diye tabir edilen tüfeklerin bir çok modeli alüminyum alaşım olarak üretim yapılıyor.
hayırlı günler.
benim bildiğim birkaç tüfek var aliminyum laşkalaşmış. belki sizinkinde şimdilik bi problem yoktur
ama sonuçta mantıkende çelik ile aliminyum bir olurmu
sadece daha hafif
benim akus pozemi geçen sene yaptırdım direkt fabrikaya gidip inceleme şansım oldu hatta kundağımı bile elimle seçtim
benim tüfeğimin ağırlığı 3000 gramın altında
akus isteğe özel harika ürünler yapıyorlar keşke imkan ve zamanınız olsa gidip görebilseniz
akus hunter modeli 2250 lira şimdi ben 2000 liraya almıştım
tavsiyem uygun bütçeli hunter ideal .
Sağolsun Oğuzhan bey benimle çok ilgilendi gidip özel olarak ücretsiz kundak ölçüsü bile aldırttı.
Ama tekrar söylüyorum çelik 71 namlu al her ava gider. akus, huğlu koop , ata, yıldız, akdaş hepsi birbirine yakın kalitede üretim yapıyorlar.
ben 2 marka arasında kalmıştım akdaş ve akus arasında
gittim fabrikaları bile yan yana tercihim akus oldu sebebi ise akus sadece poze ve çifte yapıyor tüm enerjisini bu ikisine harcıyor
akdaş otomatikde yapıyor.