0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Ava giderken dediğimiz bir söz vardır, av önemli değil maksat muhabbet diye. Burada da yine aynı, maksat muhabbetti.Dostluk ve muhabbet olmasa, taa İstanbuldan Mersinden ya da benim gibi Samsundan kalkıp onca yolu gitmeğe değer mi..?Yedik içtik, muhabbetin dibine vurduk. Baraj gölü kenarında harika bir pazar günü geçirdik. Süper bir ortam vardı.Şevki kardeşim, maddi manevi külfet altına girdi bu etkinlik için. Emeklerine sağlık kesesine bereket.Rabbim herkese böyle güzel dostluklar nasip etsin. Hepimizi iyi insanlarla karşılaştırsın inşallah..
Allah muhabbetinizi daim etsin.Tebrikler Şevki,güzel bir organizasyon olmuş.
Güzel bir organizasyon olmuşMuhabbetiniz dostluklarınız daim olsunSM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
allah senin kalbine göre versin şevki bey kardeşim dostlukların ve avın bol muhabbetin daim olsun da,.. ''- ankarada son sene'' vs. allah hayırlara vesile etsin bu kelimen neişki. aç biraz nedir nerelere gidiyon nereleri yemliyecen agam paşam,.. hani sevenin var sevmeyenin var dimi, fransız olarak ben kaldımda anlamayan.selam saygı ve enderin sevgilerle hoşçakalınız.
Şevki Bey güzel bir organizasyon olmuş, Hepinize afiyet olsun,Konya'dan selamlar.
yemeğinizi allah kabul eylesin dostluğunuzuda daim eylesin ........
Afiyet olsun.Gönüller yakın ise yollar yakındır.
Rabbim dostlarınızla daha nice güzel günler göstersin yemeğinizi hayrınızı bereketli kılsın ustam
Hayırlısı olsun güzel bir organizasyon olmuş sonunda istediğini yapmışsın şevki..
Amin hacım amin Dostluklarımız bakiDe ne yedin öyle
Tebrikler, güzel bir etkinlik olmuş. Muhabbeti ve sohbetleri tahmin etmek zor değil. Emeği geçenleri tebrik ederim. Daim olsun inşallah.
Hiç sorma hacı, B12 eksik kalmış da biraz takviye yapayım dediydim Normalde öyle ciğer şiş tavuk şiş köfte adana kebap falan çok şaapmıyorum