Hüseyin Bey MKE ürünleri ile ilgili eleştirilerinize katılmıyorum... net 30 yıl ürünlerini kullandım, hala kullanıyorum. Lagant mermisi dahil (1975 te üretimini bırakmışlar, talep azlığı nedeniyle dönem dönem İtalyadan alıyorlar). Standart çaplarda hiç sıkıntı yaşamadım. Hatta 1954 model 9 mm . mermilerini attım 1992 de. Toplu tabancalarda 38 cal fişekler biraz zayıf çıktı ,Avrupa fişeklere kıyasla. (1991 den beri 6-7 adet toplu genelde Smith ve Colt marka tabancalarımda 38 cal kullandım. Devletin güvenlik biriminde yönetici olarak görev yapan biri olarak, fişek sıkıntısını MKE kurumuna mal etmek haksızlık olur diyorum. Daha biz güvenlik birimlerinde tabanca standartını yeni yakaladık. hep dışa bağımlı idik .Devlet sektöründe, özeldeki gibi insanlar işlerini özenerek pek yapmıyor. En son parti olarak yurt dışından aldığımız Beratta ve Glock gurubunun üzerinden çok yıl geçmedi.... gelişim için Avrupa hayranlığı yerine, yerliyi desteklemek ve kullanmak lazım... şikayetleri usulünce bildirirsek arge mutlaka talep yönünde gelişecektir.... selamlar .. rasgele