0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Halis abi çok keyifle izledim çekimlerin çok hoş RASTGELE.
Halis Kardeşim Hayırlı Bayramlar....Avların çok güzel olmuş... bizlere aktarımın da iyi bir çalışma olmuş.. göz zevkimizi aldık sayende... teşekkür ederim.. rasgele
Emniyet acma konusu guzel bir aliskanlik. Ben de lise birinci siniftsn beri ayni sekilde alistirdim kendimi. Renovanin emniyet tetik korumanin onunde biraz zor alisacagiz ama hayirlisi. Kazasiz beladiz bol avlar cumlemize
güzel görüntüler kardeşim dewamı bol gelsin rasgele
Çok keyifle izledim teşekkür ederim. Rasgele
Usta çok net çok güzel görüntüler eline sağlık
kardeşim senin videolardan esinlenerek bişeyler yapmaya çalıştım epey zaman harcayarak Vegas pro yu kullanmayı öğrendim inşallah seneye daha kaliteli görüntüler çekerim
Halis Bey çok güzel görüntüler,Paylaşım için teşekkür ederim.Hayranlıkla izledim.Huğlu pozede bu tavşam videosu içinde hangi fişek ? Hangi şok ? ve de Kaç numara saçma kullandınız bana da bilgi verebilirmisiniz ?Teşekkürler.
Benim icin tavşan olarak kısır geçen bir sezonda(kar olmadığı için ) güzel avlar ve güzel çekimler yapmışsın maşallah favorim sezonun 4. Tavşanı oldukça besili bütün sezon boyunca tamda böyle bişey aramıştım yeni sezona rastgele diyelim