Fener konusunda bir miktar tecrübem var lakin bu konularda en donanımlı kişilerden birisi bana göre her ne kadar bu aralar forumda göremesemde sayın Cömert Özen beyefendidir kendisine ulaşmanızı tavsiye ederim.
2 yıl fenix tk 35 900 lümen kullandım harikaydı sattığım arkadaşta 1 yıldır yoğun şekilde kullanıyor herhagi bir sorunu yok 2 adet 18650 pille çalışır beyaz ışık yayar sisli havalrda sorun olabilir yine bir süre tk 35 1800 lümen kullandım sarı ışıktır ve geniş alanı aydınlatır toplu ışık seven biriyseniz tatmin etmeyebilir,şu an fenix ld60 kullanıyorum 2800 lümen hem yoğun hemde geniş aydınlatan bir fener acımasız şekilde kullanmamıza rağmen 2 yıldır sorunsuz çalışıyor 3 ledli 3 18650 pilli kutusunda yazan özellikleri taşıyan bir fener 2 pillede çalışıyor,fenix fener alırsanız mutlaka orjinal pilleri ile kullanmanızı tavsiye ederim.
Tek 18650 pille 2000 ve üstü lümen biraz zor,olursada bir kaç dakikayı geçmez ve 1000 lümenlik aydınlatmada kullanmak zorunda kalabilirsiniz bilginiz olsun.