0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Tüfeğiniz hayırlı uğurlu olsun. Kazasız belasız güzel günlerde kullanın inşaallah.
senelerce kullandım daha bir sefer tutkluğunu görmedim,firma olarak tüfeklerinin yanında,göz alıcı görüntüsü ve hafif tüfeklerdir,hayırlı olsun ,bereketli avların olsun.
Halen phenoma kullanıyorum suya düştü çamura girdibanamısın demedi bende daha tutukluk yaptığınıGörmedimHayırlı olsun güle güle kullanınSM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hayırlı uğurlu olsun.Allah kaza bela göstermesin inşallah.
Öncelikle tüfeğiniz hayırlı olsun güle güle kullanın. Ben 20 kal. tüfeğim de YAF marka 25 gram sarı renk kovanlı fişeklerden mumnun kalmıştım. Bunun dışında ise Bornaghi fişeklerden çok iyi performans aldım. Şiddetle tavsiyemdir. Benim kullandığım günlerde sürekli azalıyordu umarım piyasada kalmıştır. Yine Fiocchi Nova kullanmıştım 20 cal 9 ve 10 numara saçmaları iyi performans veriyordu.
Hayırlı uğurlu olsun öncelikle, 20 calibre tüfeğinizi kullanıp deneyince sonuçlarını buradan ayrı bir başlık altında paylaşırsanız sevinirim, rastgelsin
Hayırlı olsun bol avlar inşallahKARŞIYAKA İZMİR[email protected]
Hayırlı uğurlu olsun Kazasız belasız kullanınRasgele Saygılarımla
Tolga Kardeşim Merhabalar.... Tüfek çok şık duruyor.... marka sorunsuz marka... 1993-2006 arası 20 ga tüfek kullandım. 20 ga nın keyfi ayrıdır...uzak sever ,avı parçalamaz. Hayırlı olsun.. kazasız belasız avlarda kullanmanı temenni ediyorum. Rasgele
Tüfek çok hoş gözüküyor. Hayırlı olsun güle güle kullanın