Komplekse kapılıyorum yahu...😊
Hocam ne kompleksi...Sizin bilgi ve tecrübeniz yanında bizim tesadüfen denk gelmiş bir atışın esamesi bile okunmaz.
Tebrikler,çok başarılısınız
Teşekkür ederim Samed Bey.
Tebrik ederim. Ekipmansız olarak çok başarılı atışlar. 175 metre yivsiz av tüfeği için uçuk bir mesafe olmaktan da öte bir şey.
Teşekkür ederim İbrahim Bey,uygun bileşenler ve bol antrenmanla her avcı ve atıcının yapabileceği atışlar.
gözler sağlam ,tüfeğin arkasındaki sağlam,fişekler sağlam,helal olsun mükemmel atışlar,başarıların devamını dilerim.
Teşekkür ederim Ziyaettin Bey,ailemin en güzel genetik mirası gözlerimiz,Yaradana şükürler olsun.
Maşallah Tevfik Bey
Siz bence yivsiz tüfekleri ve PCB niyetinizi boş verin direkt yivli ile 900 metre atışlarına geçin .
Helal olsun
Saygılarımla
Teşekkür ederim Doğan bey,iki adet pcp siparişini geçtik artık dönüş yok
900 metre için çok şey lazım Doğan Bey her şeyden önce tecrübe, .338 lapua bu çapa uygun tüfek ve mühimmat sağlam bir dürbün, yardımcı, atış alanı derken...hayali bile çok vakit istiyor gerisini varın siz düşünün
tek kelime ile müthiş
o mesafeden ben hedefi doğru dürüst göremem
hakikaten helal olsun
Teşekkür ederim Murat Bey,hedefi görmek gerçekten zor tek gözü kapatınca iyice zorlaşıyor.
Tebrikler Tevfik Abi mükemmel atışlar kendi adıma benim için hayal atışlar bunlar.Pcp ile uğraşsan eminim çok güzel atış ların olurdu saygılar
Teşekkür ederim Bilal Bey,uğraşacağız artık ilk başlarda fazla bir şey beklemiyorum plinking diyelim.
Çok başarılı atış, tebrikler
Teşekkür ederim Ersan Bey.
Tebrikler Tevfik Bey. İlk atışta tenekenin neresine nişan aldınız acaba?
Teşekkür ederim Osman Bey,bütün atışlarımı hedefin orta noktasına yaparım lakin atış tekniğim biraz farklı mesafeye göre değişmekle birlikte açısal olarak çok az bant görerek atışlarımı gerçekleştiriyorum.
Güzel atışlar Tevfik Abi.Fişekler de sağlam olmuş he maşallah.
Teşekkür ederim Enes Bey,fişek yapımı enteresan bir süreç kurşun ağırlığına göre hız belirlemek gerekiyor çok daha hızlı kurşunlarda yapılabilir ama isabetli olacağı garanti olmuyor şöyle ki 18.13 grainlik bir pellet 900 fps hızda isabetli sonuçlar verirken 8,44 grainlik pelet uçup gidiyor o yüzden hız ağırlık basınç denklemini iyi kurmak gerekiyor.
1760 fps çıkış hızına sahip 28 gram foster tip kurşunla 1470 fps hıza sahip 32 gramlık brenneke 100-110 metre arası neredeyse aynı hızda kafa kafaya geliyorlar.