Komplekse kapýlýyorum yahu...😊
Hocam ne kompleksi...Sizin bilgi ve tecrübeniz yanýnda bizim tesadüfen denk gelmiþ bir atýþýn esamesi bile okunmaz.
Tebrikler,çok baþarýlýsýnýz
Teþekkür ederim Samed Bey.
Tebrik ederim. Ekipmansýz olarak çok baþarýlý atýþlar. 175 metre yivsiz av tüfeði için uçuk bir mesafe olmaktan da öte bir þey.
Teþekkür ederim Ýbrahim Bey,uygun bileþenler ve bol antrenmanla her avcý ve atýcýnýn yapabileceði atýþlar.
gözler saðlam ,tüfeðin arkasýndaki saðlam,fiþekler saðlam,helal olsun mükemmel atýþlar,baþarýlarýn devamýný dilerim.
Teþekkür ederim Ziyaettin Bey,ailemin en güzel genetik mirasý gözlerimiz,Yaradana þükürler olsun.
Maþallah Tevfik Bey
Siz bence yivsiz tüfekleri ve PCB niyetinizi boþ verin direkt yivli ile 900 metre atýþlarýna geçin .
Helal olsun
Saygýlarýmla
Teþekkür ederim Doðan bey,iki adet pcp sipariþini geçtik artýk dönüþ yok
900 metre için çok þey lazým Doðan Bey her þeyden önce tecrübe, .338 lapua bu çapa uygun tüfek ve mühimmat saðlam bir dürbün, yardýmcý, atýþ alaný derken...hayali bile çok vakit istiyor gerisini varýn siz düþünün
tek kelime ile müthiþ
o mesafeden ben hedefi doðru dürüst göremem
hakikaten helal olsun
Teþekkür ederim Murat Bey,hedefi görmek gerçekten zor tek gözü kapatýnca iyice zorlaþýyor.
Tebrikler Tevfik Abi mükemmel atýþlar kendi adýma benim için hayal atýþlar bunlar.Pcp ile uðraþsan eminim çok güzel atýþ larýn olurdu saygýlar
Teþekkür ederim Bilal Bey,uðraþacaðýz artýk ilk baþlarda fazla bir þey beklemiyorum plinking diyelim.
Çok baþarýlý atýþ, tebrikler
Teþekkür ederim Ersan Bey.
Tebrikler Tevfik Bey. Ýlk atýþta tenekenin neresine niþan aldýnýz acaba?
Teþekkür ederim Osman Bey,bütün atýþlarýmý hedefin orta noktasýna yaparým lakin atýþ tekniðim biraz farklý mesafeye göre deðiþmekle birlikte açýsal olarak çok az bant görerek atýþlarýmý gerçekleþtiriyorum.
Güzel atýþlar Tevfik Abi.Fiþekler de saðlam olmuþ he maþallah.
Teþekkür ederim Enes Bey,fiþek yapýmý enteresan bir süreç kurþun aðýrlýðýna göre hýz belirlemek gerekiyor çok daha hýzlý kurþunlarda yapýlabilir ama isabetli olacaðý garanti olmuyor þöyle ki 18.13 grainlik bir pellet 900 fps hýzda isabetli sonuçlar verirken 8,44 grainlik pelet uçup gidiyor o yüzden hýz aðýrlýk basýnç denklemini iyi kurmak gerekiyor.
1760 fps çýkýþ hýzýna sahip 28 gram foster tip kurþunla 1470 fps hýza sahip 32 gramlýk brenneke 100-110 metre arasý neredeyse ayný hýzda kafa kafaya geliyorlar.