0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Hayırlı olsun,Ramazan Hediyesi kendinize herhalde, ben çok tüfek değiştirdiğimden dolayı vicdan azabı duyuyordum, sizi tanıyalı çok rahatladım.😊
Hayırlı olsun diyelim abi☺
Hayırlı olsun sen de hiç boş durmuyorsun mübarek.
Abi bi rahat dur Allah aşkına ya 1 hafta görüşmedik adam tüfek değiştirmiş Hayırlı olsun inşallah Bu kaç ay kalacak elinde, sıradaki sürprizini açıklayabilirsin
Hayırlı olsun Özgür Abi vallahi çok hızlısın genel olarak özellikleri nelerdir hangi avlarda kullanmayı düşünüyorsun
hayırlı olsun ağbey, wlla bende senin yerinde olmayı isterdim kullanmadığın tüfek kalmayacak yakında
Hayırlı olsunGüle güle kullanınSM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi[/quiteAlıntı yapılan: Murat AYSİLİ - 11 Mayıs 2018, 09:44:53Hayırlı olsunGüle güle kullanınSM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi teşekkür ederim
Hayırlı olsunGüle güle kullanınSM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hayırlı olsun güle güle kullanın...SM-A800F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
bu hastalığın ilacı yok,hayırlı olsun,bereketli avların olsun,geçen arkadaşın bayide elime aldım biraz inceleme fırsatım oldu,hem göze hitab ediyor ,hemde sağlam makina ,firmada sağlam olunca gönül rahatlığıyla kullanacağın bir tüfek.
Hayirli olsun