0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Yine döktürmüşsün Şevki abi. Çekim güzel, vuruşlar güzel, tüfeğin arkasındakine zaten laf söz yok Eline sağlık Şevki abi.Sağlıcakla kalın.
Uleeee iyi gitti akşam akşam haa. Köpek olsa ne kareler ne kareler çıkardı beee. Hemen bir köpek edinin. Zevkiniz 10milyon olur kesinlikle.
Sezona tekrar yanına gelem mi Öncekinde dizim arızalıydı, çıkamadım o meşhur kayalıklara.. Bu sefer her araziye her yere çıkarım, kondisyon iyi. Senin yorulduğun yerde benim nefesim açılır
İnşallah hacım başımın üstünde yerin var biliyon ... Kısa süreli olmaz ama söyleyim bu sefer. Çok iddalı oldu bu cümlen ama sonra conta yakma Kesin geliyorsun sezonun açılışında iyi bir keklik avı yapıyoruz seninle
İddia kısmı işin muhabbeti biliyorsun Yürümekten yana hiç sıkıntım yok çokşükür, nasip olursa sezonda gelirim, gezeriz inşallah.Av olup olmamış ille de şart değil..
Sezonda parça parça izlediklerimizi toplu olarak yeniden keyifle izledim..Elinize,emeğinize,yüreğinize sağlık..Yalnız sezona çok var daha tek kötü yanı bu..
Maşallah Şevki BeyÇok güzel bir film olmuş müzik ve oyuncular (atışlarınız çok güzel )çok iyi;Ama yardımcı erkek oyuncu oskarını da RC S4’de vermek gerekir.O da rolünün hakkını vermiş.RasgeleSaygılarımla