0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Hayırlı olsun gruptan testlerini bekliyoruz ş
Anladığım kadarıyla akus seni üzmemiş Ziya abi Çok kalite tüfek gerçekten. Havaları bozuk veriyorlar bu aralar. Bütün gün kasvetten öldük. SM-A520F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
ARİF kaçak güreşiyorsun hava güzel olduğunda ,test atıışlarını beraber yapalım.
Yapalım Ziya abi yeter ki iş güçten vakit bulabilelim. Ben sana bahsettim zaten bizim işte sabah çıkarsın evden akşam kaçta geldiğin belli olmuyor pek de )SM-A520F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Eline de yakışmış Ziyaettin Abi.Bir şey sormak isterim.Kırma mandalı tam oturuyor mu yoksa çoğu yeni tüfek gibi azcık kenarda mı kalıyor.Şimdiden teşekkürler.Allah bol bereketli avlar nasip etsin.
Merhaba,Hayırlı olsun yeni tüfeğiniz,Acaba kurşun atışlarını kaç metreden yaptınız ? Ve grupmanı nasıl ?
Canım kardeşim bu görüntüler yeterli midir? İki resim çektim selektör hem sağ hem sol daha iyi bir şekilde algılamış olursun.
Enes bey neden sordunuz merak ettim bende yeni aldım henüz kullanmadım ama tam ortalı duruyor Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yeni alınan tüfeklerde bunu gördüm ondan sordum Cengiz Bey.Attıkça düzeleceğini biliyorum ama bana bi mühendislik hatası gibi geliyor.Sanki olmaması gereken küçük bir hata ama olsa da sorun yaratmaz cinsten bişey gibi geliyor bana nedense
Acaba hangisi doğru yeni tüfekte tam ortada mı durması yoksa attıkça düzelmesi mi Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Ziyaettin bey kurşun atışlarında 36 mt alt namlu ile üst namlu grupmanı nasıl attığı yeri vuruyormu
Ziyaettin bey; hayırlı olsun, kazasız bol avlar diliyorum, akus bu işi biliyor.
Keyifli günlerde kullanın akus beğendiğim yerli firmalardan yerlide bana göre huglu ve akus sanki bir adım daha önde gibi Birde akus un Çifteleri huglu nun poze leri daha hoşuma gidiyor Hayırlı ugurlu olsun ziyaettin bey