Babanızın eski silahı model 1300 USA üretimi muhtesem bir silahtır.lakin almayı düşündüğünüz silah ise istanbul silah sanayi ne istanbul da fason olarak ürettirilmekte.şahsen ben tercih etmem
Hali hazırda kullanıyorum maşallah on numara valla 2016 sonlarında aldım . Özellikle tek kurşunda çat çat hepsi attığım yerde . Bilmiyorum istanbul silahın tüfeklerini kötüleyecek kadar sizin başınızdan ne geçti ama . Bir avda düşürdüm kamuflaj desen benim tüfek sentetik boy kundağını çatlattım tam taşa düştü bu arada . Aradım istanbul silahı sağolsun ucuz bir fiyat karşılığı gönderdiler .
Fişeği hazneye sürerken patlatan seriler ilk seriler düzeltildi sorunsuz bu arada öyle bir sıkıntı yok .
Not : Bu arada benim tüfeğim diye övdüm sövmesini bilirim . Tüfeğe istanbul silah herşeyde sahip çıkıyor ama kıçı kırık açı ayar pullarını tedarik etmiyor
Ne iştir anlamadım . Açı ayar pulları yok veya vermiyorlar . Anlamadık gitti . Anlamadık diyorum arkadaşımda da vardı . Sırf açı ayar pulu tedarik etmediler diye sattı tüfeğini