Bende uzaktan uzaktan bakıyorum fakat kullanıcı geri dönüşü yok tüfek ile ilgili forumda . http://avlakforum.com/frm/index.php?topic=192776.500 bu genel konusu 21 sayfa olmuş ama Ali bey harici ava götüren yok veya ali bey harici tüfekten alan yok galiba forumda . @Mustafa ALKAN bey size bence @Ali DELİOĞULLARI beyden başka kimse yardımcı olamaz forumda . Bir avcı olarak onun görüşleri daha değerlidir firma yetkilisinden önce benim için . Avda bizzat kullanan biri olarak . Ali bey tüfek ile ilgili deneyimlerinizi paylaşırsanız bende memnun olurum
Sa. Murat Bey, konuyu yeni gördüm cevap vermek isterim lakin çok profesyonelce olmayabilir. Arkadaşkar nicel veriler isteyebilir. O yüzden sayfalarca açıklama yapmak zorunda kalabilirim. Bir tüfekten neler bekliyoruz, üretici firmadan neler bekliyoruz bunları netleştirip o yönde yorum yapmalıyız bence.
Şahsım adına benim beklentilerimi karşılayan bi tüfek. Grupman ve penetrasyon olarak avrupa tüfeklerden geri kalmaz. Yalnız benim isteğim sadece bu değil. Ustaya kolay ulaşmalıyım. Bir sorunla gittiğimde "psikolojik" cevabını duymak istemem. Nicel veriler ile değerlendirme yapılmasını isterim vs.
Kendim kolay ulaşıyorum. İlgililer. Güler yüzle karşılanıyorum.En azından atış testleri yapma imkanları var, kendim de atıp deniyorum.
Bi defa yeni bi firma destek olmalıyız, yapıcı eleştiriler yapmalıyız. Zaten eleştiriye açık insanlar.
Mesela şimdi birleştirme konisinin açısını 5 dereceden 2.5 dereceye uzatarak bi yenilik yapmışlar ki bu grupmanı daha düzgün hale getirmiş. Piyasada yeni olduklarının bilincindeler, yeniliklere açıklar. Yalnız bilinçsiz arkadaşlarımızın asılsız şikayetleri çok zamanlarını alıyor. Bütün şikayetleri aynı titizlikle değerlendiriyorlar.
Daha önce söylediğimi yineliyorum. Almanlar kendi arabalarından başka arabalara binseydi dünya devi olamazlardı. Aşırı milliyetçilik yapıp ısrarla yerli arabalarına bindiler. Halk fırsat verdi üretici değerlendirdi. Bence vereceğimiz fırsatı değerlendirebilecek kapasitede RETAY... Şunuda belirteyim zaten şuanda kendilerini Beretta yada Benelliye rakip yada eşdeğer görmüyorlar.... Şuan ki kullandığım masai mara beni tatmin ediyor, fakat diğer tüfeklerimle avlanmayı daha çok sevdiğimden şuan 2. tüfek durumunda.