images uploadKıymetli avcı dostlarım,iki sene önce sıfır aldığım Baikal NK43 çiftemin dipcik ölçüleri bana uymadığı için geçtiğimiz sezon ultra karavanalar atmıştım😊Dipcik düşüklüğü çok fazla ve tetik çekme mesafesi bana göre çok uyumsuzdu.Bir ara satmayı düşünmüştüm ama tüfeğimi gerçekten sevdiğim için kıyamadım.Dostlarımızında tavsiyesi ile vira bismillah deyip dipcik yaptıralım dedik.
Konya’da silah camiasında ciddi manada söz sahibi olan bir büyüğümüzün tavsiyesi ile dipcik Ustası Ali KIZILKAYA ile tanıştık,kendisine tüfeği kendi beğendiğim 4 numara ceviz ağacını seçip yolladım,Ali ustaya orjinal dipcikleriyle 3275 gram gelen tüfeğimi biraz hafifletmesini istedim.Şuanda tüfeğim 3200 gram geliyor..
Sizlerinde gördüğü gibi anlatmaya gerek Yok,herşey ortada😂Bakın konuşmuyorum bile,MUKEMMELLL😁
Benim gibi kıl ve inceci bir insanı bile işçiliğiyle mest eden Ali ustama tekrar buradan teşekkür ediyorum.Belki on defa telefon açıp sorduğum şeyler oldu,aklıma geldikçe mesajlaştık.Bıkmadan usanmadan hepsini cevapladı.
Kendisi her konuda sizlere yardımcı olabilecek gerçek bir ustadır,şiddetle Ali Ustayı tavsiye ederim.
Bu süreçte bana fikirleriyle destek olan ve tüfeği sattırmayan
@Hasan AKSU abime ve yine aynı şekilde
@İdris MOĞOL kardeşime,
@Ali DÖNMEZ kardeşime,son rütuşladaki fikirleriyle
@Emin VURAL abime ve kıymetli
@Tuncay KAHRAMAN hocama çok çok teşekkür ediyorum.
Tüfeğime yeniden aşıl oldum😊
Herkese Saygılar😊