Uyguladığımız yöntem neticesinde silahın durumunu canlı olarak görmediği için AVLAK FORUM da konuya tereddütlü bakan herkesi anlayışla karşılıyorum. Ancak şunu da belirtmeliyim ki; 14 yılımı Türk Silahlı Kuvvetlerine hizmetle geçirdim. Daha çocuk denecek yaştan itibaren silahlarla (özellikle de tüfeklerle) haşır neşir oldum. Tüfek atış takımında uzun süre müsabakalara katıldım ve Allah'ın izni ile çeşitli dereceler elde etmek nasip oldu.Şimdi de kendimden deneyimli tüm Avcı ve Atıcı dostlarıma , abi ve kardeşlerime hürmeti ve görüşlerine duyduğum saygıyı da öncelikle ifade ederek şunu söyleyebilirim ki : Kullandığımız yöntem, Tüfeği Kullanıcısına Uygun Hale Getirmek Üzere gerçekleştirilmiş basit ama etkili bir yöntemdir. TSK nin yıllarca benliğime kazıdığı ÖNCE EMNİYET dediğimiz konu tabii ki herşeyden önce gelir. Biz de zaten emniyetli kullanıma engel olmadığından emin olmak adına, atıcının güvenliğini tehdit edecek bir durum olmadığını defalarca test ettiğimiz için; içimiz rahat bir şekilde bu yöntemi, bizimle benzer sorunlar yaşayanlara bir faydası olabilir düşüncesiyle paylaştık. Bunu deneyip denememek herkesin kendi tercihidir.
Herkese Selamlar Hürmetler.