0 Üye ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Hayırlısı mı diyelim Fatih Hocam
Vallahi Bilal Bey onun niyetinden emin değilim.Ama ciddi ise ben kimseyi küstürmem.Tabi bu sırada Konu komşunun, bilen tanıyanın, eşin dostun olurlarını da almak gerek. Kısmet diyelim.
Cık bu kız çok hoppa bugün o omuzda yarın başkasında,akusla seviyeli birlikteliğinize zarar verir 😀Browning veya benelli olsaydı kuma olarak kabul ederdi bence,maxus mu yapıyorsunuz yoksa😀
Yok şimdiki jenarasyonda yüzme bilmeyeni yok,kesin aldatır sizi,bak MAXUS yapmıyorum ciddiyim,bu yaştan sonra dillere düşersiniz
Bakın mizansene biraz derinlik katarsak; MAXUS'a ister döpiyesi giydirirsiniz,en şık balo salonlarında kokteyllere takılırsınız. İster derimontları çekip,geçici dövmeleri yapıp harleyle güneşin battığı yöne akarsınız. Veya bir kabriyo Mustang te boğazında fularla saçlarınız uçuşa uçuşa sahil yollarında gezersiniz. Ne biliyim işte ,aseletinden ödün vermeden mutlu eder sizi, Beretta çok avam kalır yaw
Hayırlısı neyse o olsun Fatih Bey,İnşallah gönlünüze göre olur.Aynı telaşları yaşıyormuşuz ,buna çok sevindim.Yaralı bırakmama sevdasına ,çok atarlı bu kızın ikizinin peşindeyim.Saygılarımla
Bence İbrahim Bey'le bacanak olma fırsatını kaçırmayın 😉
Fatih bey çok yakın dostum kullanıyor sürekli elimizde tüfek çok memnun kendisi. Kütahya'da satılık var bir adet Güral Ailesinin oğlu Ali Güral'a ait.Patternmaster şoklar da var yanında...Fiyatta fena değil galiba.