0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Hayırlı uğurlu olsun
Hayırlı olsun Özgür Bey. Güle güle kullanın.
hayırlı olsun.
Maşallah Özgür abi seri hareketlerle ceza sahasına doğru ilerliyorsun hayırlı uğurlu olsun yeni tüfeğin inşallah. Grupman testlerini bekliyor olacağız sağlıcakla
Hadi hayırlı olsun. Yenisini alıncaya kadar bu son diyorsun. İnandık. Bu arada memlekette bir abimiz kullanıyor, bafraya gittiğinde bile geçit avında böyle 61 namlulu kullanıyor.
Hocam o tüfeğin vurmayacağı hiçbir av yok penetresi oldukça yüksek bu tüfeklerle defalarca saçmayla domuz vuruldu büyük küçük farketmiyor güzel bir tüfek güle güle kullanın
Adaş hayirli olsun 😊
Hayırlı olsun Özgür bey,kazasız belasız kullanın.
Hayırlı olsun,yeni tüfeğiniz.. Konu 61 namlu bir av tüfeği olunca deneyimlerimi aktarmak istedim.. İthal değil ama yerli markamız olan AKDAŞ Ak-212 61 cm namluya sahip bir yarı otomatik tüfek edindim geçen sezon, bıldırcın avlarım da zevkle kullandıktan sonra keklik sezonun da 5 numaralı şokunu söküp 3 numaralı şoka geçtim ve abartısız 71 namlu ithal av tüfeğimle atış bağladığım her uzaklıkta av vurabilme şansına sahip oldum.. Uygun mesafede (tahmını 30-40 mtre arası) gerekli saçmayı,şoku ve fişeği uydurduktan sonra ördek, tahtalı gibi avları yapmıyorsanız eğer vazgeçemeyeceğiniz bir seçim olacaktır.. Şimdi den rastgele..
İyi günlerde ve kazasız belasız kulanma dileği ile
Özgür abi maşallah ağırlığı iyiymiş namlu müsait olsa tahtalı bekinde güzel olurdu. Güzel tüfek vesselam
Özgür bey sayı olarak kaçıncı tüfek bu acaba ruhsat birimdeki görevliler ne diyor bu konuda ☺ yenisi alana kadar hayırlı olsun ☺
ruhsattaki komutanla kanki olduk 😂 daha bugün yanına ziyarete gittim oda poze alıcakmış Ava başlayacak akus al dedim beğenmezsen bana satarsın dedim 😂 bayağı güldü şu an son 5 yılda 3.ruhsatım sanırım 2 tüfeklik yer kaldı dolma süresi 2022 hayırlısı bakaım