elinize emeğinize yüreğinize sağlık,..
bu güzel hatıraları paylaşığınızdan ötürü ayrıca teşekkürler.
akif arslan bey güzel bir temada vurgu yapmış
( NOT: Yoksa hiç bir şey vuramadınız mı? Kih kih kih
)
bu sezonda daha öncesi gibi geçti ben ve av gurubum için bizimkisi farklı bölgelerde farklı güzellikleri kır piknik havasında adı av bahanesiyle doğayla başbaşa kalıp deşarj olmak 4 kutu bie fişek atmamışım bu sezon
,..
ama bir mecliste sohbette arkadaşın arkadaşı konuya dışarıdan dahil olan yeni bir tanış dışardan avcılık varmı dediklerinde arkasından gelen sözleri artık kahin gibi ezbere bildiğimdenmidir nedir otomatiğe bağlamış gibi bunu soranlara,..
(- yok tedbir amaçlı tüfek taşıyoruz 20-30 km yol yürüyoruz tek kurşun bulunduruyoruz gittiğimiz bölgede ayı kurt gibi yırtıcı popilasyonu var insanlardan kaçıp oralarda kafa dinliyoruz;..)
bu arada, beni tanıyan diğer arkadaşlar bıyıkaltı sırıtıyor bazen açıkta verip kahkahayıda patlatabiliyor.
deyip dalgamı geçiyorum açıkçası.
bu bizim hayatımızda zevk alarak yaptığımız bir sosyal deşarj artık adına her ne derseler desinler ben razıyım bu av göze beyne ruha ziyafetten öte bir terapi anlatılamaz yaşanır tadını alan tadına varabilen bir ömür kurtulamaz bizim gibi.
sizlere daha nice güzel sağlıkla sıhhatle ağıztadında geçen neşe-i muhabetli yeni dostluklara gebe kazasız belasız av günleri temenni ediyorum.
saygılarımla.