Bu delik benimde çok dikkatimi çekdi. Amerikadan malze isterken ara tapada istemişdim. Onda böyle bir delik yok. Sürenin ara tapalarındada yok. Ancak hem sürenin hemde amerikadan istettigim ara tapaların plastigi çok güzel esnek ve yumuşak. Ay başinda canbabadaydım ve sordum bana bişey 20 diye bir plastik malzeme oldugunu soyledi hakkı bey. Bu arada bi miktar ara tapada üretceklerdi ogün soyledi. İhtiyacı olan olursa hakkı beye ulaşabilir.
Ama bu ara tapanınnplastigi daha sert ve esnemiyo. Belkide Hüseyin beyin dedigi gibi tapa aşağiya dogru rahat ilerlesin diye yapıldı. Mutlaka teknik bir sebebi vardır diye tahmin ediyorum.
Benimde aklıma atış esnasında namlu içinde kalmasın hava tahliyesi rahat olsun diye dusunuldu heralde diyodum. Ama yinede bana cok lazımmış gibi gelmedi.
Bu tür delikler cocuk oyuncaklarında cok vardır boğazına kaçarsa çocuk nefes alabilsin diye bogulmasın diye tasarlanmışdır.
Artı işareti amerikadan istediğim tapadada var. Benimde o aklima geliyo artı ne tarafa gelecek
barut tarafınamı yoksa keçe tarafınamı ?
Herkeze rasgele