son bulan bu topraklardaki çeşitlilik korunamaz gerek nebatat gerek yaban hayvanları yok olma yolundaki baltalamalar bitmedikçe bu hep yaşanacak ahkam kesmiyorum bu benim düşüncelerimdeki en ağır basan nokta konuyla alakadar bir örnek okuyan her arkadaşa sorarım en son ne zaman avlakta kontrol edildiniz,..?,..
iş özün özü bu her dal ve kesimde aynı örneğin yaban tv. kıliplerdeki bıldırcın avıını izlerken bıldırcın sesinin gelmesi
nasılmı düzelir idealist akademik kadrodan yetişen eğitime doğasına gönül veren vatanını bayrağını seven ilericiliği şahsiyetlerden oluşan kadrolar başkanlığında yetiştirilen bilinçli avcıların tekyumruk olarak toplanmasndan geçer avcı doğasını vatanını bayrağını sever ve korur ( yanlış anlaşılmaya avcı olan avcıyla yamyamlar karıştırılmaya,.. ) bu cehalet denilen iliğimize kadar işlemiş kanser hücrelerinden kurtulmamız sadece doğru ellerde yetişen toplum olmak için bana göre çok az zaman kaldı velakin ömür yetmeyecek bana göre cehaleti ortadan kaldırabilecek kadroda yetişmeyecek yarın bile meçhulken ki ülke şartlarında benimkisi denize karaya vuran bir denizyıldızını suya atmak işte ne yapayım umutsuz olmuyor.
eğitim eğitim eğitim
başka yolu yok ''cehaletin ilacı eğitim''
yarınlara bırakacak devraldıklarımızı eksiltmeden arttırarak devretmek adına korumalı avlanalım en azından,..
aslında benimde kanayan yaram bu çok uzattım canınızı sıktımsa afedersiniz,..
saygılarımla.