0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Gecen yılki b&p fiyatlarına bu yıl yerli fişeği anca alabiliyoruz ve gün geçtikçe dahada zamlanacak gıbı pozede çok fark etmiyor ama yarıotoyu rahat çalıştırıp randiman veriyorsa en mantıklısi yapmışsınız göç ördeği nerden anlaşılıyor kafa yapısının büyük olmasından mi zira Yeşilbaş Ördekler genelde iç anadolu bölgesin de daha çok kuluçka yatıp anormal hava şartları olmadığı sürece pek terk etmiyorlar benim bildigim Rasgele Şevki usta
Tebrik ederim Şevki bey.Vurabilene tüfekte fişekte pek fark etmiyor.Bizim gibi vuramayanlar tüfek fişek değiştirirken ömür bitiriyor.Tekrardan tebrikler rast gele...
Maşallah tebrikler Şevki Bey güzel iş çıkarmışsınız gene yeşillik herzaman iyidir.Fişekten önce sizin atıcılığınızında maşallahı var zaten. rastgelsin daha güzel avlara
Maşallah bereketli olsun darısı fotolara bakmakla yetinenlere
Hay maşallah Şevki Kardeşim. Havalar soğuyor yavaş yavaş kendini gösterecek herhalde yeşiller. Rabbim daim eylesin.
Okadar testi boşuna yapmıyoruz ya, fiyat / fayda dengesinin peşindeyiz Şevkinin atıcılığında zaten sıkıntı yok. Tüfek - fişek uyumu da güzel olunca istenen sonuca ulaşmak zor değil. Yeter ki av olsun..Maşallah hacı daha güzelleri rast gelsin.
ARGE den sorumlu genel müdür hacı gerçekten -3 derece fişek tüfek gayet güzel iş gördü . Sağolasın daha bereketli avlar senın olsun
Emrah Bey Kardeşim, benim gibi 18.4 dar iç çapa sahip eski üretim huğlu kinetik sistem yarı otomatik kullanan forumdaşlarimiza yerli üretim fişek tavsiyelerinizi bekliyoruz. Çulluk, ordek-tahtali avlarında kullanabileceğimiz fişekler.
Şevki bey tebrikler güzel av olmuş, av grubumuzda en iyi av vuran abimiz, yerli tüfek ve fişekle avlanıyor ve avları mükemmel,sonuçta işin büyük kısmı avcıda bitiyor...
Sn.Mirza,Herzamanki gibi güzel avlar, tebrik ederim..Maalesef LOT LOT , parti parti ayırıyor yerli üretimimizde üretim prosesi...Memnuniyetler çoğunlukla KISA sürüyor bu yüzden.Aynı LOT no'lu üretimden stok yapmakta fayda var..Selamlarımla
Maşallah daim olsun inşallahKARŞIYAKA İZMİR[email protected]
Maşallah Şevki bey güzel av olmuş daim olsun inşallah, biz bu yıl yeşillere hasret kaldık, iki gün fırtınada çamurcun dan başka ördek vuramadık.
Şevki bey tebrikler. Güzel av olmuş. Müsaadenizle birşey sormak istiyorum. Göç ördeği demişsiniz. Buna nereden karar verdiniz. Zira bizim Erzincan tarafında ördeğe gittiğimiz bir mera var. Daha önceki yıllarda bu merada girdiğimizde 500 lü 1000 li sürüler kalkardı. Bizde güzel av yapardık. Bu sene aynı merada 3-5 tane zor gördük. Keklik avı bittiği için ördekte olmadığı için tüfeği yağlayıp kaldırdık. Bu göç işinden eminseniz bir defa daha ördeğe gitmeyi isterim. Saygılar...