Facebook arkadaş listemin yarısı avcıdır..Buna rağmen belki bir iki defa elimde tüfekle fotoğraf, yine birkaç da av fotoğrafı paylaşmışımdır. Fazlası asla olmaz..
Bu tür durumların ortaya çıkabileceğini herzaman hesap ederim.
Facede 30 bin üyeyi aşkın bir avcı grubumuz var, paylaşımlarımı orada yapıyorum, çünkü aynı bu forumda olduğu gibi avı ve avcılığı bilen insanlar var, en azından herkesin bir ortak noktası var ve kimse kimseye farklı bir gözle bakmıyor.
Konuyu farklı bir yere bağlıycam da, İç anadoluda bir şehirde, çakal üçkağıtçı ve kafesçi bir elemanı Fahri müfettiş yapmışlar !!
Böyle bir devirde yaşıyoruz. Size küfreden de olur, şikayet eden de olur vs vs.. Oyüzden bilmediğiniz tanımadığınız, sadece 1-2 paylaşım yaptınız diye sizi ekleyen kişileri kabul etmeyin. Sanal kimliğinden, kimin ne olduğunu bilemezsiniz.
Bu tarz yorum yapan tipler az çok bellidir. Kendileri 2 köpek sahiplenir, hayvanseverlikte nirvanaya ulaştıklarını zannederler. Klişe şeyler sonuçta ama giydikleri elbiselerden yedikleri yemeklere kadar neyin içinde olduklarının zerre kadar farkında değiller. Avcılar genel olarak toplumda hoş görülmüyor. Çünkü sevilen bir camia değiliz. Görsel ve yazılı medyasından sosyal medyasına kadar her platformda cani gibi lanse ediliyoruz. Arada birkaç kendini bilmez eli tüfekli şahıs çıkıp onların ekmeğine yağ sürüyor..
Şahsen sizin bu durum bana yapılmış olsa savcılık vs hiç uğraşmam. Onlara cevap vermek veya onlarla uğraşmak için harcadığım harcayacağım zamanı ziyan olmuş sayıyorum. Umursamazlık diyebilirsiniz belki ama inanın uğraşmaya değmiyor. Yine de sizin fikrinizdir saygı duymak gerek..
Bu konuda yazılacak çok var da, bazı şeyler de yazılmıyor işte...
Siz yine de doğru bildiğinizi yapmaktan vazgeçmeyin..