0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Kırk bir kere maşallah . Gerçekten gözlerimiz bayram etti. Iyi günlerde kullanmak dileklerimle. Saygılar
Kağıt fişeklere yaşım itibariyle yetişemedim Ama üzümlü bir efsane Olur da satmayı düşünürseniz bana ulaşırsanız sevinirim Sağlıcakla kalın...
oyle cok matah fisekler degildi Burak bey kagit fisekler, bi kayip sayilmaz:) sahsen ben bikac lira fazla verip -o zaman bolca bulunan- ELEY fisekleri kullanirdim.
sayin iscen,o fisekler bu tufekte harika olur laf aramizda..
kağıt fişekler harıkaydı. bir daha birdaha doldururdum. önce kontrol ederdik hava alıyor mu diye sonra doldur gitsin. 67 santimdi diye hatırlıyorum. Evet imkanlar kıttı ama av boldu. Boşa fişek atanı görmedim hiç. Tüfekler de öyle çok yeni değildi. Çiftesi pozesi olan avcıya gıpta ile bakardık. Soğuklarda sert gelen fişeklerde tüfekler açılmasın diye lastikle saran avcılar vardı. Şimdi her şeyimiz bol ama avımız kıt. Bunda avcının payının devede kulak olduğunu düşünüyorum.
sayin onak,her ne kadar teknolojiden uzak, kit imkanlarla uretilmis olsa da simdiki firmalardan daha duzgun uretim yapardi uzumlu kooperatifi.. tufeginiz cok temizmis.. gule gule kullanin..