Muhammed bey öncelikle selamlar atış,grupman testinizi yapmışsınız ama canınız sıkkın gibi...
Bana kalırsa,sade grupman dizilimine bakarak istediğiniz sonuçlara ulaşmanız biraz zor.
Dikkatimi çeken şey 32 gram fişeğe 1.70 grm barut doldurmanızdı.
Barut hakkını az veya çok vermenizin yanında,fişek kovanının pirinç uzunluğunun kaç cm olduğu,ağız kıvırma makinesinde ne kadar sıkıp sıkmadığınız vs.(barut çeş.,kapsül çeş.,tapa çapı,uzunluğu...)gibi faktörler herşeyi etkiler.
Size önerim 1.55-1.60 grm barut ve 32 grama uygun bir power tapa ile hafif tatlı sert yıldız kapama sıkıştırma ile denemeniz.
Barut meselesinde çok titizim çünkü ben vurduğun kuşun gidipte 200-300 metre öteye düşmesinden nefret ederim o yüzden yapacağınız el dolumlarını önce grupman ve hemen ardından canlı hedefte denemenizdir.Sadece grupmanı iyi ayarlamak yetmez,canlı hedefte neler yapabildiği bizim olayımızdır.Onun için, kuşu delip geçmeyen,fitilleme yapabilen,aşırı derecede kanatmayan fişekler bir Avcının tecrübesiyle elinden çıkabilecek bi ürün olabilir ve bunuda inşAllah yapabilmenizi umuyorum.Şimdiden kolay gelsin..