Konu BpS olunca yazmak istedim,28 g olan kurşun modelleriyle yaptığım atışlarda (Tekno Barut Kullanıldığı Söylendi) garip bir patlama sesi ile birkaç arkadaş güneşin doğuşuna benzer bir alev içerisinde kaldık ve tüfeğin içerisinde garip bir kirlilik oluştu (Hala Temizleyemedim) tüfeğimin (Remington 11 87) içerisinden kurşunun çıkışını tarif etmek imkansız "Küçükken plastik elektrik borularını kullanarak ve içerisine rulo haline getirdiğimiz kağıtların uçlarına toplu iğne yerleştirmek suretiyle icat ettiğimiz bir silahımız vardı ona üflediğimizde çıkan sese benziyordu" daha sonra başka bir tüfek ile (Armsan Paragon) tekrar denediğimizde yine bahsettiğim tablo. Kalan kurşunları fabrikayı arayarak paylaştığım sorunlar dolayısıyla incelenmek üzere gönderdim, ilgilendiler sağolsunlar ve benim kurşunları denedikleri bir video paylaştılar sonuç sorun yok, hepsi normal patladı ve tüfeği iyi çalıştırdı. Sonuç olarak bu benim yaşadığım sorunu çözmedi ve sanırım yapabileceğim bişey de yok ancak yapacağım şu bir daha yerli üretim av fişeklerinden hiçbirini almamaya karar verdim. Saygılarımla.