Forum üyesi avcı arkadaşlara iyi akşamlar dilerim.
Dalışta kullanılan serbest dalış kıyafetleri belli miktarda geçirgendir. Bu geçirgenliği ile vücut ile malzeme asarında bir miktar sıvı bulunmasına müsadere ederek ve bu sıvının da termal koruma sağlaması amaçlanır. Ben uzun yıllar serbest dalış ve zıpkınla balık avı yaptım. Aynı zamanda kara avcılığı da. Genel olarak şunu söyleyebilirim. Serbest dalış malzemeleri ile kara avı malzemeleri maalesef birbirine ikame ürün olarak kullanılamıyor.
Dalışta kullanılan malzeme ile avda kullanılan malzeme aynı korumayı sağlamıyor maalesef. - Derecelerde yapılan ördek avında sudan etkilenmeyen yada suda geçirmezlik özelliği olan termal malzeme kullanmak gerekiyor. Ben ördek avlarında yıllardır hem sıcak tutan, hem su geçirmeyen, hem de tetik çekmeyi zorlamayan Dexshell ürünler kullanıyorum.
Forum üyesi avcı arkadaşlara özellikle ördek avcılarına tavsiye ederim. (Not:satan firma ile hiçbir bağlantım yoktur.)Bu ürün bildiğiniz yün eldiven gibi ancak elinizi suya soksanız dahi ıslanmıyor ve koruma sağlamaya devam ediyor.
inceleme için :
http://www.eshel-corapmest.com/su-gecirmeyen-eldiven-siyah saygılar/sevgiler