selamün aleyküm avcı abilerim ve kardeşlerim
il dışından gelen avcılar özellikle bursadan gelen avcılar misafir baş tacımızdır fakat adabı ile yapılan av her daim güzel ve keyifli olur
hafta sonu haymananın köylerinden birine ava gittim avlakta yabancı avcılarla yani bursa iznikten gelen avcılarla karşılaştım hoşgeldiniz kardeşim diyerek
hitapta bulundum bölgede fidanlık var bu bölgenin ava yasak olduğunu söyledim yani tel örgülü alana girmeyin diyerekten ikaz ettim
kendileri başka bir avlaktan geldiklerini yanii kotayı başka bir bölgeye aldıklarını ve orada avlanıp bir tavşan vurduklarını sonrada o avlaktan çıkıp bulunduğumuz avlağa gelmişler yani benim anladığım kadarı ile bu kardeşlerimiz kotalı avlak dışında avlanmaya gelmişler bu yaptıkları doğru değil
ben şahsım olarak il dışından gelen avcılara karşı olduğumu da bildiriyorum
Bence gayet dogru konusmus....
Bir tek yanlısı il dısından gelen avcılara karsıyım der...
Buranın ava yasak oldugunu soylemesi suc degil...
Tel orgulu alanın ava kapalı oldugunu soylemesi sucmu...
fidanlık var bu bölgenin ava yasak olduğunu söyledim yani tel örgülü alana girmeyin diyerekten ikaz ettim
kendileri başka bir avlaktan geldiklerini yanii kotayı başka bir bölgeye aldıklarını ve orada avlanıp bir tavşan vurduklarını sonrada o avlaktan çıkıp bulunduğumuz avlağa gelmişler yani benim anladığım kadarı ile bu kardeşlerimiz kotalı avlak dışında avlanmaya gelmişler bu yaptıkları doğru değil
Bazı arkadaslar pul parası verdim der...
Istedigim yerde av yaparım...
olmaz oyle sey...
O zaman av yapmak icin avbisten izin almanada gerek yok...nasıl olsa pul parası verdim...
Istedigim yerde avlanırım....gorevli gelirse soylersin ben pul parası verdim ....
Olmaz