emrah bey kardeşim,
rabbim gönlüne göre versin ne diyeyimki sana bilmem maşallah tablo ötesi bu güzel resimlerin.
mersin'den selam ve saygılarımla.
Çok teşekkürler. Rast gele.
usta rastgele avınız daim olur inşallah, gergin atışlarda kullandığın şok ve fişek marka, numaraları nedir, ara sıra banada denk geliyorda 71 cm verim alabilirmiyim, genelde gergin ava atmıyorum da ondan bi sorayım dedim.
Fatih bey gergin geçişlerde yani 40-45 metreler ve biraz daha üstü için genelde 4 numara tercih ediyorum. Hava durumu normal olursa 5 de kurtarıyor ama soğuklarda 4 daha iyidir. Hatta duruma göre 3 ve 2 kullandığım da oluyor. Geçen yıl Bps kullandım. Bu yıl çoğunluk sterlingle devam ediyorum. Mesafeli avlarda başarılı iş çıkardı ve çıkarıyor. Burada tüfekle olan uyum da çok önemli.
71 namlu ile tabiki uzak atışlar yaparsınız. Gayet de verimli olur. İşin en önemli kısmı denemek. Tüfeğin sevdiği fişeği bulup hangi şokla daha iyi randıman verdiğini bulduktan sonra gerisi sizde biter. Özgüvenli olun, tüfeğinize ve fişeğinize güvenin ve sadece avınıza odaklanın. Doğru bir önleme ve güzel bir atışla menzile giren hatta bazen sıradışı mesafede uçan avlar bile çantanıza girecektir inşallah.
Yeterki o av nasibiniz olsun. Rast gele.
Emrah usta rakip oyuncuları biraz zayıf gördüm bunlara bakmıyonmu . Daha öncekiler tokmak gibi oluyordular. Bu kuşlar benim buralarda olacak tarlaya nohut melemir ekerim daha başka tarlalara gitmezler
yüksek geçenlere atma yağsızları vuruyon 
deplasmanı bekliyoruz rastgelsin ...
İbrahim ustam rakip oyuncular uzak oynuyırlar. Yakın olsa seçmece gözüme kestirip çalım atıcam ama uzaktan pek anlaşılmıyor

Bunlar zayıf değil ama ikiside anaç kuştu. Fotoğraf açısından öyle gözükmüştür. Tavşancıların yaptığı gibi kollarımı öne uzatıp olduğundan daha mı büyük göstersem acaba

Önümüzdeki maçlar da güzel olacak inşallah. Çalışmalar devam ediyor

Rast gele.