0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Affinity şoklarını genel olarak kimse beğenmiyor zaten, ama bu tahmin edilenden daha fazlasını sunmuş..Keyifli avlar dilerim..
Sn.Vurmaz ,Tüfek ve fişek işi gibi şok işi de bir muammadır, elinizdeki şoku 10 Affinity 'e daha taksak aynı performansı vermeyebilir ,ya da enazından bazılarında daha fazlasını sunabilir.
Ömer bey,Bir başka Affinity' de sıralamalar tam tersi olabilirdi..Elinizdeki tüfeğin bireysel RUHU OLDUĞUNU unutmamak lazım..
Bu arada tüfek 30 metrede 20 sol vuruyordu o yüzden elden çıkardım [/quote tüfeğin namlusu eğri miydi? elden çıkarırken verdiğiniz kişiye 30mt 20 sol vurduğunu söyledinizmi.
Alıntı yapılan: Ömer ÇİRKİNYILAN link=topic=196213.msg1412292#msg1412292 date=1512218384Bu arada tüfek 30 metrede 20 sol vuruyordu o yüzden elden çıkardım [/quote tüfeğin namlusu eğri miydi? elden çıkarırken verdiğiniz kişiye 30mt 20 sol vurduğunu söyledinizmi.Ahmet bey bizde yanlış oolmaz Beni bilen iyi bilir tabiki söyledim daha önce bir kaç kez benelli modelinde buna benzer şeyler yine denk geldi hiç bir zaman g izlemedim önce kusurunu söylerim sonra pazarlık ederim Biz boşuna demiyoruz iyi marka yok iyi tüfek vardır tüfek işi şans dır diye
Ahmet bey bizde yanlış oolmaz Beni bilen iyi bilir tabiki söyledim daha önce bir kaç kez benelli modelinde buna benzer şeyler yine denk geldi hiç bir zaman g izlemedim önce kusurunu söylerim sonra pazarlık ederim Biz boşuna demiyoruz iyi marka yok iyi tüfek vardır tüfek işi şans dır diye