abi ne kadar drahtar gördüysem elimde dostumda ve 2-3 ay bende kalan drahtar dahil hepsi sapıkalı arkdaş yavrudan yetitşrdi çok sakin köpek idi 3 yaşında keklik avında oğlak boğdu diğerleri tAvuk hindi vs
dağda taşta çoban köpekleri sarıyor 4/5 kişiyiz gurupta çobana sesleniyoruz ağa köpekleri çek saldırma havlamasında yanımızda kurzhar dişi var onu sabitliyoruz bi taraftan ardımızı kolluyoruz çoban kardeş oralı bile değil havaya ateş vs. bak dalıyor vururum diyorum çoban vurma haaaaa,.. diye ses veriyor ama müdahalesi yok ''basın gidin kendi ütopyasında yaşıyor polimiğini kendince'' her köpeği severim ama bana ve arkadaşıma dağbaşında ısıracak köpeğe tetikte keserim gözümü kırpmam bu konuda vel hasılı zor kurtuluyoruz çok avımız bozuldu defalarca çoban köpekleri birkaç km bizi takip ediyor doğası gereği enazından drahtar kendini boğdurmaz bende kedi var kangal çoban kırması 7,5 aylık oldu tavuk horoz var şimdilik sosyal drahtar iyi geçiniyor hatta kangal çoban kırmasının tabağına dalıp hırlaşıp yemeğine dalıyor tok olduğu halde alt üst oynuyorlar o küçücük boyuna bakmayıp kafa tutuyor kendinden 3 kat büyük cüsseye azarlayınca çekiliyor bu nadirde olsa oluyor ama tabiatı sert bir o kadarda akıllı bakalım nasıl olacak zaman gösterecek ben bu drahtar gülünü seviyorum dikenine katlanırmıyım bilmiyorum ilerde göreceğim bilgi için teşekkürler ayrıca.
selametle kalınız.
saygı sevgi ve selamlarımla.