Bereketli olsun Menderes Abi yine güzel bir av günü geçirmişsin emeklerinize sağlık tebrikler rastgelsin sağlıcakla
Teşekkürler kardeşim. Sizlere de rast gelsin inşallah.
Güzel bi av ve iyi vakit geçirmissiniz önlemeyeyi iyi alan kurtuluşu yok😊 ördekler kaşıkgaga ve çamurcun mu ? Yeşil göremedim sanki
rasgele
Sağ olun Hüseyin Bey, genelde çamurcuna atmıyoruz, ilk atıştaki çamurcun olsa da gelen diğerlerine atmadık. Kaşıkgaga, kılkuyruk ve fiyu vardı genelde. Etrafta çok tüfek atan olunca yeşil girmedi maledef olduğumuz yere.
ellerine emeğine sağlık sevgili ördek profu,
sen güme yapacan, mühre sereceksin ve varsa kuş gelmeyecek !...
hem vallahi hemde billahi inanmam,..
agıztadında daha nice bol kısmetli kazasız belasız keyifle geçen dostlukla harmanlı av günleri temenni ediyorum.
selam sevgi ve saygılarımla.
Teşekkür ederim değerli M.Ali Abi, amacımız yeşildi fakat etrafta herşeye tüfek atan avcı olunca maledef olmadı. Nasip işte, selam ve saygılar.
Menderes abi yine muthis bir av olmus rastgele.
Teşekkürler Burak, sizlere de rast gele.
Maşallah,
Güzel çağırmalar, organize ustaca atışlar, tebrik ederim..
Rast gele!
Teşekkürler Tuncay Bey, uzun zaman aynı gümede av yapınca alışıyoruz iyice birbirimize 😊😊😊
Abi herzaman yaptın gibi yine herşeyim hakkını vermişsin mevlam devamını nasip etsin rasgele abi....
Sağ olun Sayın Ünlü, mevlam hepimize en hayırlısını nasip etsin inşallah.
Gayet güzel bir mera.Özenle yapılmış mühre dağılımı ve iyi bir kamuflaj.
Birde güzel bir çağırma olunca sonuçta güzel olmuş.
Keyifle izledim.Elinize emeğinize sağlık.
Tebrik eder devamını dilerim.
Selamlarımla.
Evet Sayın Çalışkan, merayı uzun zamandır izliyordu rehberimiz, su müsayit olunca girdik, güzel av oldu çok şükür. Mühre, Çağırma ve kamuflaj ilk önceliğimiz onlar da işimizi görüyor. Teşekkür eder selam ve saygılar sunarım.
1.25-1.30 arası makam biraz ''arabesk''e kaymış gibi,ama sonuç güzel.
Organizasyon ve teşkilat iyi olunca güzel işler çıkıyor ortaya.
Maşallah,daim ve bereketli olsun.
Rast gele.
Teşekkürler Sayın Öztürk, biraz açık alanda güme yapınca iş çağrılara düştü, çok kullandım düdüğü ne nefes yetti ne de diyafram 😊 arada kaçıyor haliyle... Hepimize daim olsun inşallah.