Bereketli olsun vuruşlar güzel mesafeler birinci kuş 30 mt civarı ikinci kuş 20 metre gibi 2 .kuş poşet gibi düştü☺ iyi saçma aldı gibi fişek yine S4 mü?
Rasgele
Teşekkürler Hüseyin bey tamda tarif ettiğiniz gibi oldu
Fişekler rc s4
Maşallah,imrendim vallahi..
İkinci kuş fena vuruldu,kevgir`e döndü..
Daim olsun,rast gele.
Teşekkürler Erol bey buyurun misafirim olun Allah ne verdiyse avlanalım
Kuşun tüylerinin yarısı yolundu
ÇOK GÜZEL BEREKETLİ OLSUN..
Teşekkür ederim
Maşallah rastgele
Sağolun
Maşallah güzel atışlar güzel vuruşlar olmuş Sn.Mirza tahtalı avlarınız gelmeye başladı bereketli olsun rastgelsin
Teşekkürler Bilal bey
gördüğüm göreceğim tahtalı bunlar başka da yok artık
Tebrikler Şevki bey kardeşim.Formundan bir şey kaybetmediğin belli oluyor.
Devamını dilerim.Rast gele...
Teşekkür ederim Suat bey ...
Elimizden tüfek düşmüyor .. standartı yakaladık gidiyoruz
Tebrikler Şevki abi Emrah abi görmesin bu vuruşları Abi BP Long Range mi fişekler doğru mu gördüm ?
Eyvallah Mehmet biraderim
Emrah a rakip olmak ne haddime adam tahtalı avını icat etmiş
Fişekler rc s4
şevki bey kardeşim,
bu ne yaww,..
bulan var bulamayan var ne avel bu senin tahtalı biz buralarda yağmur olmazmazsa havada bile göremiyoruz merasında yamur yağacak sis hafif basacak anca aşağılıyor 30/50 metre civarına anca havada geçitte rast gelirse tetik kesebiliyoruz,
ey maşallah sen takımda bıldırcın gezeği gibi 20/30 metreden ağaçtan uçuruyon helal sana,..
hele dakika 1,05 teki vuruş tapa dahil tüm gurupmanla kuşu paketleyen atışın varya ,.. değme keyfine şevki paşanın.
bi deyiver hele sen bu kuşlarla anlaşıyonmu namlunun önüne gelin ben kameraya çekecem diye,...
rastgelsin kardeşim tekrar kırkbinkere maşallah allah nazarlardan esirgesin seni.
saygılarımla.
Bu yıl nohut çok ekildi. Bütün kuşların kursakları nohut dolu. Yoksa Bu zamana kalmazdılar ... Yakalamışken üç dört nasiplendik ...
Kuşlar tünemeye geldiklerini gördüm yavaş yavaş kenardan yürürken kalktılar ilk atışıma çok acele ettim ikincide aldım ilk kuşu sonraki kuşta zaten fazla bir şansı yoktu . İyi bir hizalama ile tapasına kadar gitti çarptı kuşa.. Bu bana göre tüfek-avcı uyumudur ucan bir kuşa tapanın değmesi...
Ya nasip diye çıkıyom yola sonrası geliyor zaten
Allah razı olsun
M.Ali bey çok teşekkür ederim iyi dileklerin için
Sn.Mirza,
Parlama avının içine Tahtalı'yı da katmışsınız
Maşallah Rast gele!
Teşekkürler Tuncay bey ... Ördek keklik üveyik derken tahtalı neden olmasın