Polis ve jandarma karakollarında "kontrollü" olarak dayak ve işkence olmalı ama tabii ki hak edenler ve suçu kesin olanlar için.
Dayak olmazsa olmaz. Yoksa 1-2 ay hapisle filan böyle azgın-psikopat tipler akıllanmaz.
Aynı zamanda bu ülkede idam cezasının da olması gerektiğini düşünüyorum.
Adamın sabıkası baktın ki kabarmaya başlamış, sabıka sayısı 10 a doğru gidiyor aynen öte tarafa postalayacaksın.
Gazilerimize ve ailelerine acil şifalar diliyorum.
rıza bey,
suçu engellemenin tek yolu adam gibi eğitimdir. dünyada bunu başarmış bir yığın kuzey ülkesi var . boş kalan cezaevlerini başka ülkeye kiralıyorlar.
cahil ve şiddet eğilimi olan bir toplumda idam bile işe yaramaz. amerikada adamları elektrikli sandalyede ızgara yapıyorlar, gene bir manyak çıkıp 50 kişiyi öldürebiliyor. idam bizde de varken 1970 lerde iç savaş yaşanmış hiç de bir işe yaramamış.evet cezalar ağırlaştırılsın, psikopatlar cezaevinden çıkarılmasın bunlara katılıyorum. ama işkence ve idam konusunda size sorularım var.
diyelim iftiraya uğrayıp gözaltına alındınız,
karakolda komser , size suç kabul ettirmek için eşek sudan gelene kadar dövdü, suçu kabul etmediniz,
bu sefer getirin lan makineyi , kaynak terapisine başlıyoruz dedi, siz de işkenceden kurtulmak için yazdıkları tutanağı imzalayıp suçu kabul ettiniz diyelim. içerde paşa paşa yatacak mısınız? özellikle darbe dönemlerinde ne kadar insanın işkencede öldüğü, sakat kaldığı, aklını kaybettiği ve yıllarca işlemediği suçtan hapis yattığından haberiniz var mı?
bu ülkenin anayasa mahkemesi, Yargıtay üyeleri bile şu anda terör örgütü üyeliğinden yargılanıyor, idam cezasını nasıl isteyebiliyorsunuz?