Maşallah Tevfik bey, hayranlıkla izledim.
Teşekkür ederim Selçuk Bey.
Öncelikle geçmiş olsun,önemli birşey değildir umarım.
Atışlar on numara,tebrikler.
Teşekkür ederim Erol Bey.
Şükürler olsun Rabbime önem arzedecek bir durum yok.
Geçen günlerde aklıma geldiniz Tevfik bey ortalarda görünmüyor hayrdır İnşallah diye,Allah şifa ihsan etsin...
Herzamanki gibi muhteşem atışlar,elinize,gözünüze,bileğinize tüfeğinize sağlık..
Teşekkür ederim, Allah razı olsun Tuncay Bey.
elinize sağlık Teyfik Bey... özel yeteneksiniz bunu defalarca ıspatladınız... kurşun dolumunda hangi kapsülü kullanıyorsunuz... çok özel değilse şu tapayı merak ediyorum saygılar...
Teşekkür ederim Fuat Bey,
Hocam inanın özel yetenek falan değiliz yaptığım işi ciddiye alıyorum çok fazla gözlem yapıyorum ve yeni şeyler denemeye çalışıyorum.Rabbimin lütfu, bizde deneme yamulmayla ilerlemeye çalışıyoruz.Fuat Bey tecna ve A0 2.10 grama kadar 688 ve fiyoki 616 ,son dönem cedit kırmızı boş kovanlardaki kapsüllerde(cx2000) arasıra patlamama sıkıntısı yaşadım 2,25 grama kadar her iki baruttada nsi 684 ve cx50 kapsülleri kullanıyorum bazen mevsime göre değişiklikte yapıyorum lakim a0 ın yanışı daha güzel yanmamış artık pek kalmıyor.bu kapsülleride yine36 cal. fişek bozarak elde ediyorum yani anlıyacağınız parasından geçtim hep meşakkat,tapa özel falan değil hocam mevcut tapaya biraz ekleme yaptım oda meşakkatli iş😊
Tevfik Bey elinize sağlık yine göz alıcı atışlar Rabbim cümlemize şifa ihsan eylesin sağlıcakla
Teşekkür ederim Bilal Bey,Allah razı olsun.
Öncelikle geçmiş olsun . Atışlarınızı gıpta ile izliyoruz . Allah nazar değdirmesin
Teşekkür ederim Necdet Bey,Rabbim cümlemizi nazardan korusun.
Tebrikler.
Teşekkür ederim Zülküf Bey.