0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Daim olsun,rast gele.
Rast gele Emin Bey.Kum kekliği avı da çok zevkli bir av. 1990-1994 yılları arasında bölgede bulundum. Derik, Karacadağ ve Ceylanpınar (Sorikak mağarası) avlaklarında avlandım.Sizi seyredince eski günlerim geldi aklıma.
Maşallah Emin Abi dediğin gibi gerçekten jet gibi kalkıyorlar ama iyi bir atıcı dan kaçması mümkün değil eline sağlık rastgelsin.Bu arada bretonunda çok iyi iş yapıyor abi sağlıcakla
Maşallah, daha iyileri rastgelsin, kınalıyla kıyasladığınızda biraz küçük kalıyor galiba, ona göre tadı nasıldır?[/quçok sıkı ve lezzetlidir emin olabilirsiniz. Rast gele...
Sn.Olgaç,Doğunun birçok bölgesinde avlanma fırsatı bulmama rağmen ,aşağılara inmek nasip olmadı.Fakat parlarken çıkan şu ses bu kuşu özel kılan şey herhalde.Maşallah, Rast gele!
Kanat sesi çok hoş Maşallah rast gele
RASGELSİN USTALAR.
Maşallah M.Emin abi daim olsun inşallah, parlama sesi süper, kalkış hızıda su çulluğunu anımsatıyor çok seri galiba.
Güzel görüntüler. Kuraklığın etkisi bütün bölgede hissediliyor. İnşallah yağacak,rastgele hemşehrim.
Eline sağlık değerli abim sayende eski günleri yad ettim.Boyka da senin gibi usta bir avcının elinde makine olmuş rastgelsin selamlar.
Rastgelsin daim olsun Emin Ağabey....
Tebrikler, rasgelsin Emin Bey. Bizim buralarda göremediğimiz avları sayenizde görmüş oluyoruz videoların devamını bekliyoruz.