Yazım kesinlikle kimsenin şahsına değil, fakat size bir anımi paylasayim memleketi iç Anadolu bölgemizde olan bir arkadaşımız sürekli yabancı avcı rahatsızlığından ve avı paylaşmak istemediğinden dert yanıyordu, bir süre sonra henüz bıldırcın sezonu dahi açılmamıştı bayram izni için köyüne gidip 1 hafta kaldı, döndüğünde fabrikada arkadaşlar toplanmış o videolar resimler gösteriyor avcı olmayan iş arkadaşlarına,ben yanına vardım bende bakayım dedim yok abi önemli bişey memleketi gösteriyorum dedi bende olsun mahsuru yoksa bende dağı taşı severim bı göreyim dedim baktım ısrarla benden sakiniyor derken içlerinden başka bir arkadaş abi keklik vurmuş 20 civarı,tavsanlar var gece vurulmuş dedi, ben kaptim telefonu yavru palazlar katledilmiş far avında vurulan tavşanlar yazık günah maalesef hiçbir foto da yüz ve plaka mevcut değildi yoksa şikayet edecektim o arkadasta yanımızdan ayrıldı zaten, bunu anlatmada ki sebep kısır bir tartışmaya girip çözümsüz kalıp kimse kimseyi boşa kirmasin herkes önce edeple insanlıkla kurallara uygun davranacak, o köpeği vuran nasıl bir serefsizse, benim etik kuralları olan bir avcı olarak yasal yaptığım hobim sebebiyle sırf arabam yabancı plaka diye kullanılamayacak duruma getiren de en adi şerefsiz soysuz köpektir,bu işin köylüsü sehirlisi olmaz insanı olur, topyekûn dış ilden gelenler kötü,yada köylü kendi katlediyor demek yanlış bir genelleme olabilir kimse kimseye düşman olmasın bence yasal ve kanuni haklarınızı arayın varsa teyp atan gece avı yapan limitleri aşan yada yasak bölgeye giren arayın jandarmayı ormanı ama karşı komsunuz meraya atmış teybi bağlamış traktör akusune 7/24 ötüyor onu görmezden gelip ayrımcılık olmasın ayırt etmeden hepimiz sahip çıkarsak belki evladlarimiz da avlanabilir, herkese selamlar