0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
10 gün önce böbrek taþý ameliyatý geçirdim Emin Ustam.Sonda takýlýydý evden çýkamadým.Yarýn sonda çýkýyor çarþamba günü Allah nasip ederse sahalarda olurum inþallah. Erol Abi sondanýn hortumu torbasý elime ayaðýma dolaþýyor yoksa durur muyum?Mecburiyetten öyle oldu zevkli deðil tavsiye etmem. Ahmet Usta eyvallah saðolasýn.
Arkadaþlar hortumdan kurtuldum gari 😃Yandý gülüm keten helva 😃Rasgele deyin gari 😃Yarýn Allah'ýn izniyle meralarda olurum inþallah 😃Çok özledim meralarý 🇹🇷Keklik tavþan açýlýþýnda Sizlerin av fotoðraflarýyla gönlümü eyledim 🤗Bakalým nasip olursa yarýn ekip olarak nasibimizi arayacaðýz. Rasgeleyin 🇹🇷 rast gele ziya efem,..herþey gönlünce amma illaki saðlýkla kazasýz belasýz ve aðýztadýnda olsun.mersin den selam sevgi ve saygýlarýmla.
Arkadaþlar hortumdan kurtuldum gari 😃Yandý gülüm keten helva 😃Rasgele deyin gari 😃Yarýn Allah'ýn izniyle meralarda olurum inþallah 😃Çok özledim meralarý 🇹🇷Keklik tavþan açýlýþýnda Sizlerin av fotoðraflarýyla gönlümü eyledim 🤗Bakalým nasip olursa yarýn ekip olarak nasibimizi arayacaðýz. Rasgeleyin 🇹🇷