Gönderen Konu: Döviz kuru  (Okunma sayısı 1707 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Veysel VURMAZ

• *
  • AVLAKFORUM.COM AVCI FORUMU
Döviz kuru
« : 09 Ekim 2017, 03:17:48 »
Arkadaşlar bu döviz kuru hakkında ne düşünüyorsunuz yine yönünü yukarı vermiş sözde abd verileri kötü geldiği için bide vize meselesiymiş. Ülkeye gelen ithalat malları yıl boyunca ocaktaki kur üzerinden hesaplanıyor ve ne hikmetse hep ocağa doğru dolar alıp başını gidiyor.şuan ithalatta dolar kuru3.9 üzerinden hesaplanıyor ocaktaki en yüksek fiyat. Yanlışım varsa düzeltin lütfen. Sizce bu dövizdeki hareketler bilinçli bir şekildemi yapılıyor
« Son Düzenleme: 09 Ekim 2017, 03:26:22 Gönderen: Veysel VURMAZ »
  • Franchi affinity white
1994 Malatya

Çevrimdışı Burak BİLGİLİ

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
Ynt: Döviz kuru
« Yanıtla #1 : 09 Ekim 2017, 11:15:22 »
Arkadaşlar bu döviz kuru hakkında ne düşünüyorsunuz yine yönünü yukarı vermiş sözde abd verileri kötü geldiği için bide vize meselesiymiş. Ülkeye gelen ithalat malları yıl boyunca ocaktaki kur üzerinden hesaplanıyor ve ne hikmetse hep ocağa doğru dolar alıp başını gidiyor.şuan ithalatta dolar kuru3.9 üzerinden hesaplanıyor ocaktaki en yüksek fiyat. Yanlışım varsa düzeltin lütfen. Sizce bu dövizdeki hareketler bilinçli bir şekildemi yapılıyor

Ustad  bilinçli veya değil tek bildiğim şey dışa bağımlı olduğumuz her üründe tekrar zam uygulanacak o kesin.
  • Luger otomatik
  • Huğlu 20 ca. süperpoze
1987 Iğdır-Hatay

Çevrimdışı Suat ÇALIŞKAN

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #2 : 09 Ekim 2017, 11:58:11 »
İlk zam ithal fişeklere gelir.
Fırsatçı bayilerden
  • HANİÇ ÇİFTE SXS 67.5 cm Mobil şoklu
  • WİNCHESTER SX3 RED PERFORMANCE
  • AKKAR ALTAY COMMANDO 20ga 66cm
İtibar paradan kıymetlidir, değerini bilene

BİGA/1979

The following users thanked this post: Atagan YILDIZ, Ömer ÖZSOY

Çevrimdışı Veysel VURMAZ

• *
« Yanıtla #3 : 09 Ekim 2017, 12:14:12 »
İnanın suat hocam artık zamlara alıştık ithal fişekleri 100 tlde yapsalar yine sesimiz çıkmaz ve alırız. Madem fırsatçılar kafasına göre fiyat belirliyor neden kimse denetlemez vergi almaya gelince afedersiniz aldığımız donumuzdan bile vergi alıyorlar ama denetim neden yok
  • Franchi affinity white
1994 Malatya

Çevrimdışı Burak BİLGİLİ

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #4 : 09 Ekim 2017, 12:44:10 »
İnanın suat hocam artık zamlara alıştık ithal fişekleri 100 tlde yapsalar yine sesimiz çıkmaz ve alırız. Madem fırsatçılar kafasına göre fiyat belirliyor neden kimse denetlemez vergi almaya gelince afedersiniz aldığımız donumuzdan bile vergi alıyorlar ama denetim neden yok

Bu yükseliş öncesi malzemeleri alıp evde doldurma yöntemine geçmek istiyordum artık kesin geçerim sanırım.
  • Luger otomatik
  • Huğlu 20 ca. süperpoze
1987 Iğdır-Hatay

Çevrimdışı Veysel VURMAZ

• *
« Yanıtla #5 : 09 Ekim 2017, 14:22:31 »
Satın alma belgesi için başvurdum cumaya kadar anca çıkarmış bozkurt ava bildirdim adamlar sağolsunlar konuştuğumuz fiyat üzerinden vericekler zamı yansıtmıyacaklar tuncay beyin dediği zam geldi bile
  • Franchi affinity white
1994 Malatya

Çevrimdışı Cavit SERBEST

• *
« Yanıtla #6 : 09 Ekim 2017, 15:09:15 »
zam yapmak için her türlü bahaneleri var, piyasada havadan para kazanan çok insan var, bizim gibi maaşlı insanlar ancak hesap yaparak yaşar. Pazarcı bile kafasına göre zam yapıyor fakat benim böyle bir imkanım yok :-[
1968 - Bursa