Bereketli olsun tek kirmayi eve býraktýn bu sefer galiba garanti olsun diye gt yi almýþsýn☺ buralarda býldýrcýn Çoktandýr kalmadý ama iyi bol ördek görüyorum tüfek üzerindeki fiþek dekor amaclimi yoksa aðýr gram seviyorsun sen😃 rasgele
@Hüseyin ÝÞCEN Tekkýrma arasýra ava çýkar nostalji olsun diye
Fiþek dekor amaçlý deðil sterling 28 gr 9 no kullandým.
Yüksek gramaj sevdiðim doðrudur arada 40-50 gr atýyorum
Teþekkürler rast gele.
Daim olsun rasgele. Kullandýðýnýz kamera markasý nedir acaba
Rastgele bende ayný þeyi soracaktým kameranýn markasý nedir acaba ?
@Bahri TUÐRULTEKÝN @Burak BÝLGÝLÝ Teþekkür ederim. Kamera Sjcam m20 modeli. Video çekimi, Full HD (1080p) 60 fps
Daim olsun Emrah Bey rastgele
Emrah sabah sabah zevkle izledim. Teþekkür ediyoruz. Daim olsun.
Rastgele avýnýz daim olsun
Maþallah rastgele Emrah bey
@Serkan TÝKVEÞLÝ,
@Halit YILDIRIM,
@Necdet GÜNEY, @Murat ÖZBAÞ Hepinize ayrý ayrý teþekkür ederim. Rast gele.
Dördüncü kuþ kendini çekemedi ya la 😁😁😁😁😁 o nasýl bir yük almýþ
@Þevki MÝRZA O kuþa ayaðým çarpmasa kalkacak hali yoktu, 10 cm ileri adým atsam zaten üstüne basacakmýþým
Öbürlerinden daha iri ve besiliydi. Kalkýþýndan belli zaten
Arka bahçede avlanabilmenin nimetleri rast gele.
@Erol ÖZTÜRK Avcýlýkta belki de en þanslý olduðum nokta budur
Meralar yakýn, Yakýt parasý ve kilometrelerce yol derdi yok
Oyüzden av bulamasam bile sorun etmiyorum
Saðolasýn.
Rast gele Emrah Usta, üçüncü kuþ ne hýzlý kalktý öyle ya dördüncü kuþu da sen attýn sandým , daim olsun.
@Menderes NUR Benden hýzlýsý halen uçuyor
Aþýrý hýz bazen hayat kurtarabiliyor demekki
Onun vücudu belli ki yað tutmamýþ, su çulluðu gibi kalktý kerata
Teþekkürler.
Maþallah Rast gele! Bence esas mesele vurulan kuþlarý noktalayýp o otun içinde bulmak, köpekle avlanmaya alýþýk bizler için zor iþ..
@Tuncay KAHRAMAN Hocam çok teþekkürler. Aslýnda çok zor deðil, düþtüðü yere bakarak gözümü ayýrmadan gidince kuþ bulunuyor..
Köpek olmayýnca alýþkanlýk haline geldi, aport sorunu olmayan bir köpek olsa vurduðum ava dönüp bakmam bile
Emrah Usta bende Tunacay Hocama katýlýyorum. Köpekli avcýlýkla uðraþan biri olarak bazý durumlarda köpek olmasýna raðmen o kadar çok bulmaya uðraþýyoruz ki. Geçen günlerde hele o yemyeþil uzun otlukta yaptýðýn avda o kuþlarý nasýl buluyorsun diye yarým saat düþündüm. Bu biraz köpeðin oluþundan dolayý benim bulma yetimin zayýflamasýndan kaynaklanýyor olabilir ama senin bu baþarýnda gerçekten taktira þayan. Rastgelsin inþallah güzel avlarýn olsun.
@Sefa KOYUNCU köpekle av yaptýðýn için ''nasýl olsa bulur getirir'' rahatlýðý var oyüzden ava bakmýyorsundur
Ben de böyle av yapmaya alýþtým oyüzden kuþu arayýp bulma ve düþünce bulma yeteneði geliþmiþ.. Yetenek sayýlmaz aslýnda mecburiyet diyelim biz ona
Düþen kuþu bulmak sadece býldýrcýnda biraz zor oluyor. Çulluk zaten kendini belli ediyor yeterki pis yere tiken çalý içine düþmesin. Kolayca bulunup alýnýr. Onu da köpeksiz kaldýrmak sýkýntý
Ama iþin en keyifli tarafý, kendin emek harcayýp bulup kaldýrýyosun ya, sýrf bu olaydan aldýðým keyif bambaþka. Köpekle av yapanlarýn ferma izlemesinden bile daha keyiflidir buna emin olabilirsin
Teþekkür ederim. Rast gele.
Maþallah çok güzel avlanmýþsýnýz. Paylaþým için teþekkürler.Rasgele
@Ahmet VURAL Teþekkürler hocam. Rast gele.