Yeni tüfek veya koleksiyona eklemek için tüfek alacak tüm arkadaslara ;; yeni imalat basladığından cok ucuz 1300 tl den baslıyor ..gravürüne kadar(gravürleri bu sitede ve ist silah fuarında silah cok beğenildi.) gravür çesidine göre 5 bin tl artabilir. yıllardır yıldız fab. çalısan ustanın kendi imalatı.namlu italy dn gelip türkiyede işleniyor ben kullanıyorum.isteğe göre namlu dipcik uzunluğu gravür cesiti. çelik veya aliminyum kasa. SYMBOL s. poze ve trap tüfekleri.ama tercih sizlerin
bu 3marka tüfek elimde kullanıyorum tüm avlarda.menun olmasam kullanmam ve sizleri yalan yanlıs yollara sokmam.yaşım 55 . bu firmalar ile ne akraba ne köylü ne ortaklığım var.eskiler bilir ler burdur bayır köy üne .1945 de bu bayır köyünde(karadeniz tabanca misalı) hemen hemen her evde halı dokur gibi silah yapıyorlar dı.bu 3 firmada bu köy den ve akrabalar.özkanlar türkiyede ilk çifte ++ ilk otomatik çelik kasa yapan firma. yaniiiiii
ne marka alırsanız alın mutlaka tüfeği görüp, omuzlayın da ,alın derim
3 FİRMA NAMLULARI italyA dn gelip türkiyede işlniyor
1-kınetik sistem otomatik ---------------------------------- ÖZKANLAR
2- gazlı sistemOtomatik, ve cifte --------------------- YILDIZ
3- S.Poze ve trap ----------------------------------- SYMBOL
bu 3 marka en iyi yerli arasındadır
özkanlar son modeli
fx 017 mekanızma namluda,,1100 gr ,1300 gr ağırlığında namlu uzunluğu ve ağac,plastik dipcik göre artabilir