gitmeyin özel avlaklara arz talep bu kapansın gitsin,
niyet belli zaten özel avlaklar ilk açılma aşamasında ayak oyunlarıyla ilerlediler legal veya illegal.
devlet avlakları ise 2023 te küllün paralı olacak ver domuza 350 tl ver kekliğe 35 tl ver çulluğa 25 tl. ver bıldırcına üveyik 15 tl vs. vs. hal böyle olacağını zaten taslak haline getirip fizibilitesini yapmış sayın bakanlığım. koy cebine bin liranı hafta sonu git av yap gel eve bunu kaçımız bütçe olarak kaldırabiliriz 150 bin kişide kaç kişi çıkar allahını seven yazsın geri kalan ne olacak avımı bırakacak
yok canım o saatte bende bohçacı olurum herhalde kim bilir yaşarsak göreceğiz işleyiş rayından 2008 de çıkmış ve kokuşmuşlukla ilerliyor yurdum avcısına uymayan kurallarla sancılı bir avcılık oldu bizimkisi allah sonumuzu hayreyleye.
o paralı avlaklardan antibyotik şişesini vurup evime götürmem ben arkadaşlar, o zavallı hayvanlara sıralı düzenli ilaç verilmezse ölürler mecbur ilaçla yaşatılmaktalar, doğaya bırakılıncada bakteri salan kurda tilkiye yem olan garibanlar olarak çilesi bitmeyip ayrıca doğal meraya ve oradaki popilasyona bakteri taşıyıp onlarıda telef etmekte bu adamların bu işten anladığı yok ben bu cehaletimle bunları biliyorsam o akademik değerlerle okuyan mürekkep yalayan ezberci zihniyet ofyonlu kafayla neyin rüyasını görüyor ve bu toplum neden uyanmıyor şaşmamak elde değil ya biz akkıllıyız ya onlar ya biz akılsızız yada onlar yorum okuyana ait !,...
amma velakin yok köpek eğiteceksem o başka ;
merada dağ tepe gezip köpeğin fermaya girmeden eve dönüşüm sezon boyuna vuracak olursam 3/2 fermaya girmedi bir sezon ben bile tavşan göremedim keklik kanadına hasret kaldığım yıllar çok mesela eeee,... bu it avı nerede görüp öğrenecek bu yolda özel avlak eğitim şartıyla evet ama avlanıp eve götürmekse hayır düşüncesindeyim,
zaten neremiz doğruki,..?,,
saygılarımla.