''Müzik ruhun gýdasýdýr'' derler
Rast gele.
Tabi tabi kesin öyledir
Tek kirmayla attýðýn fiþekler bior sanki pover tapa olsaydý kuþlar senindi galiba namlusuda kesikti Müzik sevgisi herkezin sorunu 😠 adam lar cuma gününden gelip yerlestirmisler teybi cumartesi günü çatýþma vardý sanki çarþamba gezdiðim iki kuþ kaldirdigim mera bu teyipcileri ne yapacagiz bilmiyorum ki keklikte birakmiyacaklar namussuzlar
RASGELE USTA
@Hüseyin ÝÞCEN fiþek öyle denk geldi power tapa atsam tabi farký olur azcýk daha. Müzik sevgisi ciddi sýkýntý oldu bu sene. Ýyice abarttýlar..
Rastgele Emrah bey avýn daim olsun
Eyvallah Murat kardeþim saðolasýn.
Bana ortaokul günlerimi hatýrlattýnýz Sn.Akdeniz, 73 namlu Full þok Düzce yapýmý bir tek kýrmaydý benimkisi.
Rc Trap Fiþekleri ile su kenarýnda geçerdi ömrümüz, su tavuklarý,su çulluklarý, ördek ve güvercinlerin korkulu rüyasý idik 😊
@Tuncay KAHRAMAN Hocam ne güzel anýlarýnýz olmuþtur o tüfekle
Benimde ortaokul 1. sýnýfta ilk ava baþladýðým tüfekti bu. Hatýrasý var bende
Arada ava çýkarým onunla, eski günleri hatýrlatýr keyifli olur..
emrah kardeþimköpeksiz yinede iyi kuþ görüyon valla,buarada çeltik tarlasýna ördek çalýþýyormu sizin orda,bizim buralarda çeltik ekildimi akþam öþüne güzel ördek gelir.
@Fatih S.M.YAPAR Köpek olsa limit dolar. Etrafta kuþ var. Geze geze buluyoruz. Çeltik tarlalarý biçildikten sonra kýþ aylarýnda akþam ördek bekini hep bu tarlalarda yaparýz. Ýyi kötü ördek çalýþýr, kar yaðdýðýnda daha fazla olur. Ama avcý çok. Çizgi film vardý hani ördek tüyünü býrakýnca aþþaðýdan savaþ çýkardý, aynen o durum var buralarda..
Rastgelsin. Beden dün çok þükür yüzünü görmek nasip oldu ama manke onca aradýk bulamadýk baþka sefere dedik geçtik
Gökhan ustam vursaydýn unuturdun, ama böylesi aklýnda kalýr güzel hatýra olur
Rast gele..
o müzik sesleri heryerde. millet aaa teybiniz yok mu o zaman av yapamazsýnýz ki nasýl bulacaksýnýz diyor. kuþlar gerçekten çok küçük Emrah bey. iyiki diyorum diðer avlarda böyle bir hile yok. mazallah toplu katliam yapar. bizim çok sayýda av vuran usta avcýlar.
Öbür avlarda böyle hile olsa Allah muhafaza kýrýp geçirirler. Keklik ördek sesleri de varmýþ ama keklik cihaz sesine kanýp gelmezmiþ öyle duydum. Ördek sesini geçen sene duydum, sürekli döngü yapýyor yemleme çaðrý uzak çaðrý vs ördeklerin de pek itibar edeceklerini sanmýyorum.
Bizim çok sayýda vuran usta avcýlarýmýz var doðru diyorsun
Nekadar çok av varsa önünde okadar usta avcýsýn.. Onlarýn zihniyet bu..
Emrah avýn bereketli olsun. Resimdeki býçak aksesuarmý yoksa kullanýyormusun?
@Halit YILDIRIM Býçak aksesuar tabiki ya, benim býçak kullandýðým nerde görülmüþ
Saðolasýn, rast gele..
Maþallah Emrah Usta az çok alýyorsun, fýndýk toplar gibisin valla
Rast geleyin...
Teþekkürler
Nasipte ne varsa iþte fýndýk bu sene çok zayýftý, býldýrcýnda zayýf aynen fýndýk toplar gibi azar azar buluyoruz
Rast gele..
Yorum yapan herkese çok teþekkür ederim. Daha güzel ve bereketli avlar sizlere nasip olsun inþallah..