Hiç şaşırmadım, geçmiş olsun.Ben bunları o kadar çok yaşadım ki...Ne diyeceğimi bilemiyorum artık.Elalem aya gider, bizim insanımız bir av tüfeğini beceremez, lafa gelince ise mangalda kül bırakmaz.Tüfeklerine koydukları isimlere baksanız sanırsınız bu adamlar memleketi ihya ediyor: NEO- FLAŞ- LAZER- İMPARATOR- KRAL-EFSANE-UZAY...... liste uzayıp uzayıp bu süslü isimlerle gider.Ama neresinden tutsan bir yeri elinde kalır.
Bu forumda daha önce yazmıştım, bundan 30,40 yıl önceki üretilen tüfeklerin bile şu an gerisindeyiz.İddia ediyorum, bayilerde satışta olan tüfeklerin yüzde doksanı attığın yeri vurmaz.Bu durumu defalarca yaşamış biri olarak bu forumda defalarca yazdım' DENEMEDEN ALMAYIN..Denemenize izin verilmiyorsa , deneyerek 2. el alın.Piyasada sadece tüfek sektörü değil, tüm sektörler sıkıntılı.Bu da bizim insanımızın kalitesiz , bilgisiz ve tembelliğinden kaynaklanıyor.İnsanlarda ahlak ve vicdan olmayınca , yaptıkları işi severek yapmadıkları sürece bu işler böyle olur, sonra bizi ithal mallara mecbur bırakırlar ve işşiz kalan zarar gören yine kendileri olur.